2777
2789

امروز تو دانشگاه دوستم بهم زنگ زد منم با دوست پسرم قهر بودم زنگ میزد جوابشو نمیدادم همین بین هم دوستم زنگ زد من نمیخواستم دوست پسرم ببینه مشغولم و جوابشو نمیدم برای همین جواب دوستمو ندادم که بعدا بهش زنگ بزنم

الان به دوستم گفتم ببخشید ندیده بودم گوشیمو حالا دیده بودم ولی نمیتونستم جواب بدم گفت من دیدمت جوابمو ندادی بهش توضیح دادم گفتم قضاوت نکن گفت من چیزی که دیدمو گفتم حالا اختیار خودتو داری🤦‍♀️این همه من خودم بهش زنگ میزنم یا اون بهم زنگ میزنه جواب میدم حالا یه بار نشد خب😕الان بهش چی بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح دادم ولی گفت من چیزی که دیدمو گفتم اختیار خودتو داری😑

😐وا ولش کن خودش می‌فهمه زیاد توضیح بدی اهمیت نمیده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂

همون اولش نبايد دروغ ميگفتي

ميگفتي تو اون شرايط نميشد جواب بدم

الانم ديگه هيچي نگو

بعدا خواستي بهش توضيح بده

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

اخه مشکل اینجاست که قضاوت میکنه

شما دروغ گفتي

اونم قضاوت ميكنه

هر دوش بده

بيخيالش

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰