2777
2789

عجولم.زودرنجم.زود بهم برمیخوره.بعضی وقتا نمیتونم ازخودم دفاع کنم.زود عصبانی میشم و چرت میگم ولی زود پشیمون میشم.خیلی برای یه چیز کوچیک خودخوری میکنم.تاحدی بینم.زود اشکم درمیاد.حس میکنم ضعیفم.خلاصه اخلاقای اینجوریم خیلی آزارم میده.

دوست دارم کمتر حرف بزنم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجولم.زودرنجم.زود بهم برمیخوره.بعضی وقتا نمیتونم ازخودم دفاع کنم.زود عصبانی میشم و چرت میگم ولی زود ...

عزیزم منم اینجورم خیلی دوست دارم زندگی ادمایی که اینجور ویژگیها را دارن بدونم.شما ایا مقبولیت دارید منظورم اینه چقد ادمها باهاتون خوبن؟

شما چقد تو اجتماع و در کل تو روابط به مشکل میخورید.مقبولیتتون بین جمع چقده

تو اجتماع و روابطم خیلی خوبم مشکلی ندارم ،کلا میتونم حفظ ظاهر کنم خانوادگی باشه کنترل رو خودم ندارم،اتفاقا تو اطرافیان محبوبم

عزیزم منم اینجورم خیلی دوست دارم زندگی ادمایی که اینجور ویژگیها را دارن بدونم.شما ایا مقبولیت دارید ...

ببین با بقیه خوبم زود صمیمی میشم و باهام ارتباط میگیرن.اما خب میگم دیگه وقتی یکی چیزی بگه یا سرسنگین میشم یا ام میام خونه انقد خودخوری میکنم که چرا جوابشو ندادم.

قبلنا خیلیییی اشتباه داشتم

به همه اعتماد داشتم چون فکر میکردم همه مثل خودم هستن فکر میکردم مثل خودم بی شیله پیله هستن ولی...!

زود راحت میشدم با همه

خیلی احساساتی بودم خیلی مهربون بودم 

ولی الان تغییر کردم خیلییییییی تغییر کردم همه چیزایی که گفتم به اضافه چیزایی که یادم نیست رو تغییر دادم و درستشون کردم الان از خودم خیلی راضی هستممممم چون خودمو دوست دارم و میدونم فقط خودمم که میتونم به خودم کمک کنم برای همین رو هیچ کس حساب باز نمیکنم

تنها چیزی که بعضی وقت ها یکم اذیتم می‌کنه و نتونستم کامل رفعش کنم احساساتی بودنم هست خیلی کمتر شده ولی بازم خیلی جاها زود دلم می‌شکنه و ناراحت میشم البته به روی خودم نمیارم و به بقیه نشون نمیدم اما خب توی دلم ناراحت میشم که امیدوارم اینم درست بشه

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)