2777
2789

فکر می‌کنم کسی که خود رو دارای محبت بیش از حد می‌بینه اتفاقا همون کسی‌ه که حد معمول نوع دوستی و مهربانی هم نداره! و باید بابت هر قدمی که برمی‌داره مزد بگیره تا آروم باشه! ک اگر مهربانی چشمگیری  داشت اصلا اندازه اش نمی‌گرفت!

مثل کسی که بخشنده است، اگر واقعا در نهادش بخشندگی زیادی باشه حساب و کتاب نمی‌کرد و لقمه‌های بخشیده‌شو نمی‌شمارد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دار نیستم و نظرمو میگم محکم این باعث میشه خیلیا که نظرشون مخالفه ناراحت بشن وفک  کنن با اونا مشکل دارم بخصوص سنین بالاتر ازخودم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اینکه شلوغی و پرحرفیه بقیه و صدای بلند تی وی کلافم میکنه خستم میکنه  دوس دارم زودتر برم ...

یه چیزی بگم شاید شما درکم کنی 

من وقتی حامله بودم از صدای بلند تلویزیون حالت تهوع میگرفتم..الانم گاهی اونطوری میشم 

کلا از صدای بلند بیزارم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

یه چیزی بگم شاید شما درکم کنی  من وقتی حامله بودم از صدای بلند تلویزیون حالت تهوع میگرفتم.. ...

شاید باورت نشه وقتی صدای تی وی خیلی بلنده 

بقدری داخل ذهنم عصبی هستم که انگار از ی دعوایی تازه اومدم و ممکنه از سر کلافگی حرف بقیرو بد متوجه بشم و بد جوابشون بدم بخاطر همین سعی میکنم اون مکانو ترک کنم تا حرفی نزنم که پشیمون بشم 

نمیدونم کم حوصلم یا چمه

شاید باورت نشه وقتی صدای تی وی خیلی بلنده  بقدری داخل ذهنم عصبی هستم که انگار از ی دعوایی تازه ...

منمم اینطوریم..الان بچه هام دارن کارتون میبینن صداش رو پنج میزارم خودمم اومدم تو اتاق

خیلی بد میفهمم چی میگی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

منمم اینطوریم..الان بچه هام دارن کارتون میبینن صداش رو پنج میزارم خودمم اومدم تو اتاق خیلی بد میفهم ...

وای خیلی بده من یساله اینطور شدم 

تو شرایطت سخت تره بچه ها نمیزارن تی وی خاموش بمونه همشم صداش زیاد میکنن 

من بچه ندارم ولی میرم خونه خواهرم بچش بقدری صداشو بلند میکنه که بهشم بگی کم کن اصلا انگار گوش نمیکنه انگار نمیشنوه چی میگی

وای خیلی بده من یساله اینطور شدم  تو شرایطت سخت تره بچه ها نمیزارن تی وی خاموش بمونه همشم صداش ...

من از اول از صدای تلویزیون بدم میومد..حالا من تو خانواده ی شلوغ و پرجمعیت بزرگ شدم

بچه هام دیگه درکم میکنن ..صداشو کم میکنن

من از زنگ تکراری موبایل هم عصبی میشم..یا یه مدت شوهرم گوشی رو میزاشت رو زنگ صبح بیدارشه..دیوانه شده بودم

یه روز صبح انقد بهش حرف زدم گفتم خودم بیدارتون میکنم کسی گوشی رو زنگ نزاره

حاللاا دیگه نمیزارن

ساده ام، زود رنج و کم طاقتم گاهی، یکمم مغرورم 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
ميتونم بپرسم زندگیتون چطور میگذره منم مثل شمام و حس میکنم همه میگن این چییه

خب ادمی ک سادگی میکنه چوبشم میخوره تو زندگیش دیگه،حس خوبی نیس.سعی میکنم رو نقاط قوتم کار کنم، راستش زیاد نمیشه نقطه ضعفارو از بین برد چون یچیز درونیه.

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)