2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو لاین رنگ و لایت کار میکنم عالیه البته قبلش ارایشگر بودم سالن داشتم جمع کردم ولی درامد تو کار میکروبلیدینگه عزیزم نهایت ۱۰۰تومن هزینه میشه با بهترین مارک رنگ و سوزن بیست مین زمان میبره ۷۰۰ میگیری ولی رنگ و لایت خیلی باید سرپا باشی و داستان زیاد داره

من تو لاین رنگ و لایت کار میکنم عالیه البته قبلش ارایشگر بودم سالن داشتم جمع کردم ولی درامد تو کار م ...

میکرو اگه آموزش ببینم چطوری میتونم جذب سالن بشم؟

میکرو اگه آموزش ببینم چطوری میتونم جذب سالن بشم؟

ببین جذب شدنش زمان میبره اول قیمت کم بگیر مدل زیاد بگیر عکس داشته باش رو‌پیجت کار کن بعد اوکی میشی منم خودم تازه شروع کردم چون دوسال بخاطر کمرم کار نکردم و جذب مشتری زمان میبره

ببین جذب شدنش زمان میبره اول قیمت کم بگیر مدل زیاد بگیر عکس داشته باش رو‌پیجت کار کن بعد اوکی میشی م ...

چون میخوام کار تدریس رو بزارک کنار کلا و واسه خودم کار کنم میپرسم

عزیزم از تدریس راضی نیستید؟ من خیلی به معلمی علاقه دارم ولی سنم از فرهنگیان گذشته و مدرک مرتبط هم ندارم میخوام برم دوره بگذرونم و برم غیر انتفاعی تدریس کنم اما هزینه دوره 1.500 هست گفتم قبلش تحقیق کنم این بود که سوال میپرسم میخواستم ببینم شرایطش چطوره؟ شما هم علاقه داشتید به معلمی؟ 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن