2777
2789

موقعی که حامله بودم،خیلی ذوق داشتم به دنیا بیاد مثل یک پرنسس بزرگش کنم،اما روزای آخر حاملگیم متوجه خیانت شوهرم شدم،از بعد به دنیا اومدنش دیگه دل دماغ نداشتم همش افسرده بودم تا الان که سه ساله شه،دخترم همش پیش مادرم خواهرام بزرگ شده،وابستگیش به من کمه،جدیدا باباش هم میاد دنبالش دو روز که اونجا بوده کلا تغییر کرده،از این طرف خواهر بزرگترم که بچه نداره،حس میکنم دخترم رو یه غنیمت جنگی میبینه برا خودش،اون موقعی که حامله بودم و زندگیم از هم نپاشیده بود،همش بهم اخم میکرد،تیکه مینداخت الان که بدبخت شدم حس میکنم خوشحاله،دخترم رو جای بچه نداشتش میبینه،خسته شدم،کی نوبت خوشبختی من میشه خدایا،یه انتخاب غلط و این همه تاوان

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر خودت دخترت حق داره یا نه؟ 

اون که حق داره،من همش افسرده ام

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

عزیزم الان بچه شما چند سالشه؟؟ بزرگ شده یعنی ؟؟

بنظرت وقت این نشده یه تجدید نظری توی زندگیت کنی هم خودت از مشاور درست حسابی کمک بگیری هم از یه روانشناس که تخصصش کار با کودکه کمک بگیری که ارتباطت رو با بچه بسازی

اگر کوچیکه وقت هست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

گلم حتما پیش مشاور و روان شناس برو

افکارت برای یه روحیه سالم نیست

من خودم تا قبل اینکه بچه دار بشم واقعا از ته قلبم خواهرزاده دوست داشتم حالا هم که خودم بچه دارم بازم فک میکنم اون دختر بزرگمه 

چقد صادقانه نوشتی، خیلی درکت کردم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
داری در حق خودت و دخترت ظلم‌میکنی بلند شو 

امید و انگیزه ام رو از دست دادم

پسرخاله من ۱۲ سالشه بعد طلاق مامان و باباش پیش هرکسی میمونه به جز مامانش . یا دوست داره خونه باباش ب ...

و منی که از نزدیک میبینم میدونم دلیلش چیه 

مامانش دائم افسرده و ناراحته 

🍦🌸
گلم حتما پیش مشاور و روان شناس برو افکارت برای یه روحیه سالم نیست من خودم تا قبل اینکه بچه دار بشم ...

دروغ نمیگم،تو حاملگی م همش بهم اخم می‌کرد ،من اون موقع درک میکردم چیزی نمیگفتم،اما وقتی زندگیم از هم پاشید خوب شد،مادرم نوه های دیگه هم داره،اما دختر منو چون اینطوری شده بچه خودش میبینه،یه بارم که میخاستم سقط کنم اولاش میگفت سقط نکن بده به من