2777
2789
عنوان

جواب دندان شکن به کسی که هر موقع میبینه می پرسه بچه نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این موقعا تو بیشتر از زندگی خودشون بپرس چون دوس ندارن آمار زندگیشونو کسی بگیره مجبورن سکوت کنن یکی ...

والله همسرم معلمه عروسیمونم خودش گرفت همه حقوقش برا وام عروسی میره من خودم کار میکنم خرج همه چیزو میدم

امسال عید میگه اگه به دخترای من عیدی نید اگه بمیرمم از قبر میام یقه اتو میگیرم 😐🤝

چه بهترررررر🥰😀😍❤❤❤❤

برای خودم وشوهرم اصلا مهم نیس این حرفا بچه فقط سالم باشه ی سلولشو دخالتی نداریم توش خدای مهربونم هم طبق صلاح و حکمت خودش به آدم یا دختر میده یا پسر، هر دوشون امانت و هدیه خدا هستن

24ری سرش تو قران و هیت زیر خونشو هیت کرده  ولی هر بار میرم ناراحتم میکنه

ای بابا😔خدا هدایتشون کنه 

ببین داداش و زنداداش منم تا ده سال خودشون بچه نمیخاستن آنقدر فامیل تکه مینداختن به زنداداشم اما اصلا براش مهم  نبود تا اینکه باردار شده بود ماها میدونستیم اما به فامیل خودش دوس نداشت بگه زنداداشم 4ماهه حامله بود جنسیتش پسر بود اما چون شکمش کوچک بود معلوم نبود حامله س مادر بزرگ پدریم میشه مادر شوهره  مادر شوهرزنداداشم بهش گفت تو دیگه معمولی حامله نمیشی باید بری با آزمایشگاه و دوا و درمون بچه دار بشی ما هممون هم حرصمون گرفته بود هم خنده مون گرفته بود آخه مادر بزرگمون ماما بوده تو بیمارستان قبل انقلاب خیلی ادعاش میشه که زن حامله رو تشخیص میده و اینا

تهش این که فضول همیشه فضوله کاریش نمیشه کرد جز اینکه زیاد حرفاشون برات مهم نباشه تا ناراحت نشی ازشون، 

والله همسرم معلمه عروسیمونم خودش گرفت همه حقوقش برا وام عروسی میره من خودم کار میکنم خرج همه چیزو می ...

وا 😐عیدی دادن مگه زوریه هرکسی دوست داره از روی محبت در حد توانش عیدی میده هر کسیم نخواست نمیده

ی خانمی میگفت ما بچه بودیم پدربزرگمون نفری ی هزاری عیدی میداد بهمون حالا هم که بزرگ شدیم بچه دار شدیم همون هزاریه سبز و بهمون عیدی میده ولی عجیب می‌چسبه بهمون

چرا چون میدونن طرف از روی محبتش داره عیدی میده دیگه کاری با مبلغش ندارن

برای خودم وشوهرم اصلا مهم نیس این حرفا بچه فقط سالم باشه ی سلولشو دخالتی نداریم توش خدای مهربونم هم ...

صد البته اما برا من خیلی مهم بود😅 هر دو خوبن اما دختر عشقهههه🥰

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.