2777
2789
عنوان

جواب دندان شکن به کسی که هر موقع میبینه می پرسه بچه نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 53 پست

بگید:فوق تخصص درمان نازاییتون رو کی گرفتید که ما خبر نداریم,یا بگید از شما اجازه میخواستم,یا اجازه نداشتم,یا منتظر دستور جنابعالی بودم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نموخام🥺 من فقط دختر میخوام🥰

مطالب این تاپیک هم بخدنن برای تقویت و زود باردار شدن داره و  برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
مطالب این تاپیک هم بخدنن برای تقویت و زود باردار شدن داره و   برای جنسیت داره ان شاالله ب ...

ممنونم از لطفت🌸

فعلا دخترم ۶ماهشه😅ی خورده بزرگتر بشه ..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

واقعا چه جالب رو بینی دختر منم بین دوتا چشماش رگ داره کبود میزنه قشنگ  پس پسره بعدی ؟

دقیقا واسه پسرمنم همون جاس

واسه پسرخواهرشوهرمم همون جاس

نمیدونم والا من ۲هفته دیگه میخوام برم سونو ببینم درسته یا نه

مامانم از روی ناف پسرم میگه دختره

حالا هرچی قسمت باشه

سالم باشه دختر و پسرش مهم نیست 

بگو شماها زاییدین آخه نیوتن زاییدین

ک ب منم توصیه میکنید بزام

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
24ری سرش تو قران و هیت زیر خونشو هیت کرده  ولی هر بار میرم ناراحتم میکنه

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار بشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

مطالب این تاپیک هم بخون برای تقویت و زود باردار شدن داره و برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
24ری سرش تو قران و هیت زیر خونشو هیت کرده  ولی هر بار میرم ناراحتم میکنه

اگه سرشون تو قرآنه بفرمایید:یا ایها الذین امنوا,اجتنبو کثیرا من الظن,ان بعض الظن,اثم,ولا تجسسوا ولا یغتب!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من دلم میخواد جرششش بدم

این موقعا تو بیشتر از زندگی خودشون بپرس چون دوس ندارن آمار زندگیشونو کسی بگیره مجبورن سکوت کنن

یکی از فامیل به من می‌گفت درآمد شوهرت چقدره هرچی میگفتم الحمدالله راضیم میگفت یعنی چی یعنی nتومنو میگیره؟ حالا پنج برابر حقوق شوهرمو می‌پرسید میگفتم نه بابا ولی ما راضیم دیدم ول نمیکنه منم آمار پسرشو گرفتم میدونستم دارن جدا میشن دیگه هیچی نپرسید خودم ی اخلاقی دارم نه از زندگی شخصی کسی میپرسم نه دوس دارم کسی راجع به زندگیم هی کنکاش کنه

دقیقا واسه پسرمنم همون جاس واسه پسرخواهرشوهرمم همون جاس نمیدونم والا من ۲هفته دیگه میخوام برم سونو ...

ان شاالله بسلامتی باشه ... پس به منم بگو جنسیت چی شد ممنون 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-