2777
2789
عنوان

باردارم یانه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تا۴ماه نفهمیدی چه عجیب

2 ماهش خیلی کم میشدم 2 ماه دیگش آنقدر استرس داشتم و معده درد شدید که فک میکردم بخاطر مشکلات زندگیمه نمیشم بی بی ماه اول زدم منفی شد خوشحال خوشحال اواخر 3 ماه زدم مثبت همون لحظه فرداش رفتم سونو دکتره گفت کجایی التشم دراومده غربالگری اولم رد کردی

2 ماهش خیلی کم میشدم 2 ماه دیگش آنقدر استرس داشتم و معده درد شدید که فک میکردم بخاطر مشکلات زندگیمه ...

ای وای چ جالب😂

من اخه موقع دخترم هیچ خونی ندیدم

ماه پیش هم تقریبا اقدام بودم اماپریودم مث همیشه بوداینماه خیلی کمه اعصاب بهم ریخت

2 ماهش خیلی کم میشدم 2 ماه دیگش آنقدر استرس داشتم و معده درد شدید که فک میکردم بخاطر مشکلات زندگیمه ...

فقط بدونی چه داروهای گیاهی قرص های مسکنی میخوردم تمام گرمیجات چه مشکلاتی شخصی داشتم و چقدر استرس داشتم سر یه مسله ای

ای وای چ جالب😂 من اخه موقع دخترم هیچ خونی ندیدم ماه پیش هم تقریبا اقدام بودم اماپریودم مث همیشه ب ...

جالب میدونی چیه قبل اینکه دکتره بگه بچت پسره گفتم پسره گفت آره صدقه سری دکترم غربال گری دومم فقط سونوشو رفتم چون اونم اشتباه حساب کرده بود بعدش رفتم پیش یه دکتر دیگه پیر مرد اصلا به سونو اعتقاد نداشت خیلی شیک دست از رو لباس میزد وضعیت بچه رو میگفت