اقدامم اینماه پریودم دوروزاول لک بود امروزیک خونریزی خفیف دارم و پریودم کامل و شدیدنمیاد برم آزمایش بارداری بدم یانه؟اینم بگم من سیکلم ۲۵روزه اس اینماه۳۱روزه بود ک لکه دیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
2 ماهش خیلی کم میشدم 2 ماه دیگش آنقدر استرس داشتم و معده درد شدید که فک میکردم بخاطر مشکلات زندگیمه نمیشم بی بی ماه اول زدم منفی شد خوشحال خوشحال اواخر 3 ماه زدم مثبت همون لحظه فرداش رفتم سونو دکتره گفت کجایی التشم دراومده غربالگری اولم رد کردی
ای وای چ جالب😂 من اخه موقع دخترم هیچ خونی ندیدم ماه پیش هم تقریبا اقدام بودم اماپریودم مث همیشه ب ...
جالب میدونی چیه قبل اینکه دکتره بگه بچت پسره گفتم پسره گفت آره صدقه سری دکترم غربال گری دومم فقط سونوشو رفتم چون اونم اشتباه حساب کرده بود بعدش رفتم پیش یه دکتر دیگه پیر مرد اصلا به سونو اعتقاد نداشت خیلی شیک دست از رو لباس میزد وضعیت بچه رو میگفت