2777
2789

سلام دخملا چطورین

پسر عمه ی ناتنی شوهرم ( دایی نبی) ک ۵۰ سالش میشه

خیلی مرد خوبیه و پولدارم هستو  ادم بسیار محترمیه و ی خانوادهی بسیار محترم داره

هم بچه هاش هم عروساش و هم خانومش و دخترش

و تا حالا مارو چند باری دعوت کردن خونشون  ولی تا ب حال برای شام و ناهار خونمون نیومدن (شب نشینی یا بعدظهر اومدن )من و شوهرم همسن بچه های دایی نبی میشیم 

و من همیشه بهشون میگم ک شما ب ما سرنمیزنین 

دو سه باری هست ک زنگ میزنین ک میخایم بیایم خونتون متاسفانه ما خونه نبودیم

حالا گفتگ ب رسم ادب خودم فردا برای شام دعوتشون کنم

هر بار رفتیم خونشون پذیرایشون عالی بوده چند مدل میوه ی خوب

اجیل و چندمدل شکلات و دوسه مدل غذا( فسنجون ، ماهی کباب، کوبیده)

حالا دوسدارم ک میان خونم پذیراییم عالی باشه

میخام برای قبل شام چایی بدم و چند مدل شکلات و شیرینی نخودی یا شیرینی خامه ای

برای شامم چلو گوشت درست کنم با مرغ اناری( با رب انار درست میشه)

ژله بستنی رنگی رنگی درست کنم + سالاد اندونزی+ دوغ نوشابه + چند مدل ترشی

پذیرایی بعد شامم میوه بذارم پرتقال و سیب و موز

اجیل مرغوب

چای شکلات

برای اخر شبم ی دور برا همه چای البالو دم کنم

بنظرتون خوبه؟؟

چیزی کم و کسر نیست؟ 

چونکه خودشون ادمای اهل تجمل و اینایی هستن گفتم منم خوب پذیرایی کنم ازشون

کلا ۱۲ نفریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ اناری دوس دارن؟

بنظرم غذایی درست کنی ک همه پسند باشه بهتره

من باشم زرشک پلو میزارم بجای مرغ اناری

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خوبه عزیزم هیچی کم کسری نیست میتونید مثلا چای آلبالو دم کنید قبل از شام یک شربت خنک

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مرغ اناری دوس دارن؟ بنظرم غذایی درست کنی ک همه پسند باشه بهتره من باشم زرشک پلو میزارم بجای مرغ ان ...

منم با نظر ایشون موافقم

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم