2777
2789

کالسکه حتی برای داخل خونه هم خیلی استفاده میشه.بچه رو میزارید توش و همراتون میارید اسپزخونه یا اتاق که جلو چشمتون باشه.مامان من سر سه تا بچه هاش سه تا کالسکه رو به معنای واقی کهنه کرد.

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 
کالسکه که خیلی لازمه مخصوصا برای شما که دوقلو داری. باید کالسکه دوقلو بگیری‌. بین ۱سال تا۱سال ونیم ز ...

پس کالسکه رو میخرم حتما

منظورتون از گهواره همون تخت بغل مادره؟کوچیک و جمع و‌جورن؟

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم درگیر خرید سیسمونی ام.یه داداش پنج ساله دارم که سر اون خیلی تجربه کسب کردیم.کالسکه به شدت مو ...

کالسکه رو میخرم پس.مرسی از راهنماییت عزیزم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

عزیزم من یه سیسمونی کامل خریدم یعنی واقعا کامل چیزی کم ندارم خونم مال خودمونه یه اتاقمونو کلا اختصاص دادم به وسایل بچه الانم واقعا تو اتاق جا نیست که رد بشیم هی با خودم میگم چرا باید این چیزار رو میخریدم که الان نتونم از هیچکدوم بهینه استفاده کنم

از خرید کریر و دوچرخه پشیمونم ماشین شارژی براش گرفتم بنظرم الان نیاید میگرفتم همه اتاقو پر کردم  بااین چیزا که چند سال دیگه نیازمه ،سرویس خواب من مسافرتی و دم دستی گرفتم الان پسرم چهارماهشه تشکاش براش کوچیک شدن البته من رشد پسرم خوبه ،پشه بند گرفتم از این تشک دارا خیلی بیخوده ،گهواره گرفتم ولی میگم کاش یا نمیگرفتم یا برقی میگرفتم،آغوشی من یه دونه بچه دارم خوبه ،سرویس قابلمه و سماور بیخوده ،کفش چند جفت گرفتم که همه مثلا تو دوسالگیش بدردش میخورن اشتباه کردم،لباس خیلی براش گرفتم که چون رشد پسرم خوبه لباساش تو سنی که نباید اندازش شده،قاشق سیلیکونی و صندلی غذا خوبه،کالسکه خیلی خوبه،درمورد تخت نظری ندارم چون تصمیم دارم پسرم تا ۱۸ ماهگی پیش خودم بخابه داره ولی الان استفاده نمیکنم دیگه بنظرم اقلام سیسمونی بیشترشون بیخوده سعی کن چیز بیخود نگیری حیف ‌‌‌‌‌‌‌‌پوله وقعا 

امیدوارم بدردت بخوره😊

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

پس کالسکه رو میخرم حتما منظورتون از گهواره همون تخت بغل مادره؟کوچیک و جمع و‌جورن؟

آره اونم میشه بگیری، کنار مادر. ولی حتما متحرک بگیر چون برای خوابوندنشون راحت تری

ما هم مستاجریم از اول برای پسرم تخت نوزاد نوجوان خریدم گذاشتیم تو اتاقمون کنار تخت خودمون. بعد ۱۸ماهگی تخت خودمون رو بردیم تو اون یکی اتاق. تخت پسرم تو همون اتاق قبلی که بهش عادت داشت موند اتاقشو تزئین کردم خیلی خوشش اومد. به راحتی جداش کردم. ولی شما چون دوقلو داری اول گهواره یا تخت کنار مادر بگیر بعد که خواستی جداشون کنی بازم تو همین گهواره باشن اگه دیدی راحت کنار اومدن و تونستن تو اتاق جدا بخابن اون موقع براشون تخت بخر

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اها،مرسی از راهنماییت،پس کریر نمیخرم بیشتر گفتین کالسکه واجبه

خدا فرج خیر بده ولی اگ ماشین دارین ب کالسکه نیازی نیس تا س سالگی پیش خودت بخابون بعد اون بزار دوتایی بخابن ترسو نباشن ب تخت نیاز نیس کمدو ولی بگیر لباس زیاد نگیر چون روز ب روز بزرگ میشن لباسام کوچیک میشن

با دوستدهمسرم مسافرت بودیم ب کالسکه بچشون میگفتن بنز از بس که براشون کارایی داشت و گفت ب همه میگم کالسکه بگیرن چون واقعا نیازه منم ب تو میگم با تو بچه حتما بگیر تخت تا دوسالگی واجب نیس کنار تخت خودتون ی چیز بذار تا موقع جدا کردن اتاق تو اسباب کشی هم تخت سخته جابجاش هم جاگیره 

کریر نمیدونم چیه