2777
2789
عنوان

حالم بده مرخصی نمیدن

362 بازدید | 15 پست

بچه ها من تو یک موسسه زبان معلمم. حقوقمم خیلیییی کمه ینی هرکلاسم روزی 30 تومن میشه که اخر ترم کلن 450 دستمو میگیره بخاطر هرکلاس 4 تا کلاسم برداشتم ولی بازم کلن شاید بشه 1800 اینا تازه ماه به ماه هم نمیدن 😢😢😢

چند روزم هس سرماخوردگی شدید داشتم بهش گفتم گفت ن کسی نیست بزارم جات امروز از صبح که بلند شدم تهوع دارم خعلی حالم بده پیام دادم هنوز ک جواب نداده ولی اصلا زده شدم از کارم فقط انگاری بیگاریه با این حقوق!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من بیشتر بخاطر اینک حوصلم شررفته بود میرفتم ولی اینجوری اصن نمی ارزه فقط کار میکشن خسته شدم

حق داری.برو یه جای دیگه.من ۹ تا ۲ میرم دو تومن.باز من فک میکنم کم میده.این دیگه خیلی بی انصافه

آقا من میخوام تایم بزارم کنکور زبان بدم مدرک دومم و زبان بگیرم می ارزه به نظرت وقت بزارم؟

برای زبان کار هست ولی خب تو موسسه ها خیلی کم میدن حقوق اگر خصوصی بخوای کار کنی بهتره ولی من کسی دورم نیست ک بخوام خصوصی کار کنم باهاش