2777
2789

میریم عکس میندازیم همش میگن کلا آتلیه هستید میریم بیرون میگن کلا ولخرجی میکنید وسیله خونه می‌خریم میگن گند میزنی به پولا حالا اینارو انجام ندیم میگن خسیس هستید دلت نمیاد خرج کنی قشنگ دیوونه کردن من و هر کاری میکنم یه حرفی توش هستم خسته شدم واقعا همه هم نزدیک هستیم بهم و تند تند زنگ میزنن برا همین همه چیز آدم و میفهمن تو یه کوچه میشینیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا به کسی ارتباط نداره ما چیکار میکنیم

و جالب اینجاس اصلن نمیگیم ما هم نزدیکیم به خانواده ها

مثلا وسیله ای بر خونه میخرم یهو بعد یکسال ممکن متوجه بشن عه فلان چیز کی خریدی 😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ببین همش میان دم درمون یا تندتند زنگ میزنن متوجه میشن اینجوری 

پس فقط اگه میتونی خونتو عوض کن یا با احترااام زیاد یجور متوجهشون کن ک دوس نداری توی کارات دخالت کنن مثلا بگو شوهرم میگه انجام بدیم زندگیه خودمونه و نمیزاره کسی دخالت کنه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
نبابا به کسی ارتباط نداره ما چیکار میکنیم و جالب اینجاس اصلن نمیگیم ما هم نزدیکیم به خانواده ها مث ...

ببین خب میان خونه آدم هرروز میبینن دیگه مثلا اینه بزرگ یا تابلو یا ...چجوری میشه قایم کرد که نببینن

ببین خب میان خونه آدم هرروز میبینن دیگه مثلا اینه بزرگ یا تابلو یا ...چجوری میشه قایم کرد که نببینن

ما تلفنی زیاد حرف میزنیم و معمولا تو خانواده خودم خونه بابام جمع میشیم

خانواده همسرمم خونه پدر شوهرم

خونه های همدیگه دیر به دیر میریم با اینک همکی تو یه محله هستیم خیلی دور نیستیم 

مثلا من از خونه ابجیم عید اومد ..ولی خونه مامانم دیدیم همو

معمولا تو مناسبتها هم باز شام ناهار هم بدیم خونه مامانم اینا جمع میشیم کلن عجیب غریبیم خونه همدیگه نمیریم😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته