2777
2789

میخوام خیلی خوب باشه اولین باره دارن میان 

سوپ خوبه خامه باشه؟

دسر چی بزارم ؟ از اونا که بیسکویت و خامه و اینا هست‌ خوبه یا چی خوبه ؟

سالاد الویه خوبهتو سفره بزارم؟

دیگه چی بزارم کنار غذا خوب باشه؟

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

غذات چیه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجا سالاد الویه سالاد ماکارونی بزار.

دسرهم ژله چن مدل ژله رولی ژله بستنی

سوپ ام سوپ شیر

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

من چند وقت پیش مهمون داشتم اینارو درست کردم 

فسنجون و قیمه و پلو

سالاد کاهو و ترشی و ماست

نوشابه دوغ دلستر و آب 

پودینگ و ژله 

بادمجان لقمه ای ام واسه پیش غذا

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

من باقالی پلو ماهیچه درست کردم و زرشک پلو 

ژله و الویه و سالاد سزار و سالاد اندونزی و کاهو 

سوپ شیر ک عالی بود 

ماست و ترشی هم گذاشتم 

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

ژله بزار ، یا کرم کارامل بعنوان دسر

ی نوع سالاد بزار ک بنظرم سالاد فصل یا ماکارونی بهتره ، سزار..

اگ میخوای ۲ نوع خورشت باشه قرمه یا قیمه بزار با فسنجون یا خورشت مرغ

سوپ هم سوپ شیر

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم به معده اونا رحم نمیکنی به جیب شوهرت رحم کن .درسته میخواهی سنگ تموم بزاری اما جمع و جورتر بهتر هست خیلی خودتو خسته نکن خیلیااش خورده نخواهند شد بعدم کهنه میشه میریزی دور

سوپ سالاد برنج و خورشت کنارشم حلوا یا دسر خرما والسلام

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

من واسه تولد پسرم ژله خورده شیشه درست کردم و سالاد فصل که کلم سفید، لوبیا چیتی پخته، کالباس، خیارشور، ذرت، انار، نخود سبز داشت و سس مخصوص سالاد الویه زدم بهش همه خوردن خیلی خوشمزه شده بود 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

یه سوپ شیر درست کن 

یه غذای خوب درست کن(زرشک پلو با مرغ مثلا)

دسر هم چیز کیک درست کن امروز 

زولبیا بامیه و خرما و چای و نسکافه هم سرو کن 

سالاد هم اندونزی درست کن

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا