2777
2789

چی هست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس از جاهای باز - شلوغ -بسته- دور

چقدر منو خوب توصیف کردی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
این ترسو داری؟؟

اره

چ جوری باهاش کنار میای؟ بخوای بری مسافرت جاده یا بیرون شهر چیکار می‌کنی 

مشکل اینه از جاده هم نمیتونم رد بشم تصادف کردم یبار میترسم از‌ماشین

تو مسیر میخوابم یا هندزفری میذارم کلا بیرونو نگاه نمیکنم

دکتر نرفتی؟ مثلا از بیرون شهر یا سفر نمیترسی؟

نه ولی وقتی میرم بیرون خیلی استرس دارم موقع راه رفتن،حالم بده یه جورایی،خیلیم خجالتی ام با هیچکس حرف نمیزنم به هیچکس نگاه نمی‌کنم اگه بخوام چیزی بخرم با مامانم میرم(بچه نیستم)...نمیدونم دقیقا شایدم اضطراب اجتماعی هستش

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))
مشکل اینه از جاده هم نمیتونم رد بشم تصادف کردم یبار میترسم از‌ماشین تو مسیر میخوابم یا هندزفری میذا ...

منم چشمامو‌ ببندم بهترم ولی خب سخته😭 تمام لذت زندگی ب رفتن توی طبیعت و کوه و سفر میدونستم . خیلی ناراحتم از این وضعم