2777
2789
بنظر من تلقین مثبت و روب رو شدن با ترسهات اونم وقتی یک دوست خوب کنارت داشته باشی میتونی نصف راه خودت ...

منم میخام بهشون غلبه کنم . چه جوری ب دوستتون کمک می‌کردین ک حالش بهتر بشه؟ من شوهرم همیشه کنارمه ولی میبینه من میترسم بهش میگم برگرد اونم برمیگرده ولی می‌دونم باید با ترسام روبرو شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخام بهشون غلبه کنم . چه جوری ب دوستتون کمک می‌کردین ک حالش بهتر بشه؟ من شوهرم همیشه کنارمه ولی ...

از قبل حرکت ب اون مسیر چند روز اتفاقات خوبی ک اونجا میفته از خوش گذرونیتون صبحت کنید اشتیاقت زیاد بشه 

و بگو همسرم هست کنارم و فلان تلقین مثبت 

قبلا ی آدم مستقل بودم همه جا تنها می رفتم . حتی شهر دیگه تنها رانندگی میکردم‌. الان شدم ی آدم ترسو . ...

چه بد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بنظر من تلقین مثبت و روب رو شدن با ترسهات اونم وقتی یک دوست خوب کنارت داشته باشی میتونی نصف راه خودت ...

اتفاقا آدم منفی بافی هستم و دوستی ندارم🥲

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))