2777
2789
عنوان

چه کنم با دخترم؟اون فقط ده سالشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 11923 بازدید | 74 پست
فقط اونایی ک میگن طبیعیه 😐😐😐 بچه تو 10 سالگی درگیر این مسائل بشه کجاش طبیعیه؟!  اسی عزیزم ...

عزیزم احساسات بلوغ هست سن بلوغ اومده پایین قبلا زیر 9 سال بلوغ زودرس بود الان زیر 8 سال استارتر میگه سیته هاش هم جوونه زده پس طبیعی هست این احساسات بخاطر هورمون هاشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تصور نمیتونی بکنی شوهرم چقد عاشقشه بخدا شده یه قرون تو جیبش نباشه ولی دخترم چیزی بخواد با قرضم ...

ببین دختر من ۱۴ سالشه انقدر از بچگی تو گوشش خوندم غیر مستقیم هی بهش گوشزد کردم ارزشش زیاده زود نره تو این رابطه ها الان یعنی هزار تا پسرم بهش پیشنهاد دوستی بدن قبول نمیکنه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اره کلا سینه هاشم زود دراومد 

عزیزم الان ک فکر میکنم من خودمم رو شاهرخ استخریو اینا کراش بودم تو اون سن فقط دختر شمااومده نوشته شروع بلوغشه فقط نزار همدیگرو ببینن ب راحتی فراموشش میکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اره کلا سینه هاشم زود دراومد 

عزیزم به این چیزا ربطی نداره اگه سر بزنی مدرسه دخترت میبینی همه اینجورین ‌ الان با این همه مرغ هورمونیو …معلومه ک بچه ها زودتر بلوغ میشن ولی با یه مشاور صحبت کن راهکار میده بهت که چجوری رابطه صمیمانه ای داشته باشی در عین حال دخترت ب حرفت باشه 

دختر عمه من ۱۳سالشهرلش۱۲چه عیب داره همه حق دارن یکیو دوس داشته باشن

این چه حرفیه بچه باید تو این سن فکر درس و بازی و ورزش و کلاس زبان این چیزا باشه ‌ من خودمم سنم زیاد نیس ولی این چیزی ک شما میگی از لحاظ روانشناسی کاملا اشتباهه 

این چه حرفیه بچه باید تو این سن فکر درس و بازی و ورزش و کلاس زبان این چیزا باشه ‌ من خودمم سنم زیاد ...

من خودمم تا ۱۸سالگی فرق دختر پسرو نمیفهمیدم😂😂😂😂ولی خبنودیا فرق دارن

جن*ده های امروز پدران فردا
مورد اخر سعی کن گوشی برا دخترت نخری فعلا ‌ اشتباه محضه و هر گوشی ای دستش هس برو گوگل تاریخچه سرچشو ب ...

عاشق نقاشی فقط نقاشی و وسایل مربوطشو سرچ میکنه ظاهرا خیلی خیلی دختر مودب و ارومیه اصلا انتظار عشق و عاشقی ازش نداشتم