2777
2789
عنوان

چه کنم با دخترم؟اون فقط ده سالشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 11923 بازدید | 74 پست

به پدرش بگو تا می تونه بهش محبت کنه و بغل و بوس 

غیر مستقیم وقتی کنارش میشینی یه چایی با هم بخورین یکیو مثال بزن بگو طفلک مثلا ۱۵ سالش بود عاشق شد بدبخت شد الان پشیمونه. کلا زیر ۱۸ سال عاشق شدن خیلی به ضرر دختراست اذیت میشن

من خودم اینجوری ذهنیت دخترمو شکل دادم مستقیم اصلا بهش نگو

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این عشق و عاشقیا منم داشتم بدتر از این نگران نباش... من 6 سالگی تا 14سالگی عاشق پسرعموم بودم حتی ب کل فامیلم گفتم😐الان از سرم افتاده.. نگران نباش اونم بزرگتر بشه میفهمه همش ی حسه

........

فقط اونایی ک میگن طبیعیه 😐😐😐

بچه تو 10 سالگی درگیر این مسائل بشه کجاش طبیعیه؟! 

اسی عزیزم خودت و همسرت سعی کنین رابطه صمیمانه تری با دخترتون داشته باشین  و تا حد امکان رفت و امدتون رو با اون افراد کم کنین تا از سرش بیوفته 

الان درگیر بشه بعدا خیلی اذیت میشه 

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 

بنظر من برای جلوگیری ازین اتفاقا نباید بهش بگی به هیچ‌عنوان تو ذهنش بزرگش نکن بزار زودگذر بمونه .هیچوقت راجب حس یه پسر به اون شوخی نکنید ونگید این دوتا باهم ازدواج کنن بعضی خانواده ها اینجورن.

بچه ها حساشون فعاله جلوشون لب همسرو بوس نکنید نگید برو‌اتاق ما حرف خصوصی داریم در اتاقتونو باز بزارید تا بچه ها حس کنجکاویشون تحریک نشه صدا رابطرو نباید بشنون سعی کنید عشوه هاتونو ب اتاق خواب منتقل کنید و‌جلو‌بچه ها زیاد به شوهر نچسبید 

همه اینا رو من تو دوران بچگی اثر میذاشت پس رو بقیه بچه هام اثرداره

ولی بنظرم به روی دخترت نیار هم ممکنه دیگه بهت اعتماد نکنه 

هم اینکه ببینه فهمیدیو کاری نمیکنی از این به بعد اشکارا کاراشو میکنه و راحت اسم هر کیو میاره پیشت باید بزاری زمان بگذره و از ۱۵سال ب بعد کم کم باهاش راحت شی اروم 

نمیدونم منظورمو رسوندم یا ن  ینی نه خیلی خشک باش نه خیلی منعطف بزار ازت یه حسابی ببره‌

به پدرش بگو تا می تونه بهش محبت کنه و بغل و بوس  غیر مستقیم وقتی کنارش میشینی یه چایی با هم بخ ...

ببین تصور نمیتونی بکنی شوهرم چقد عاشقشه بخدا شده یه قرون تو جیبش نباشه ولی دخترم چیزی بخواد با قرضم شده براش میخره

از عزیزم کمتر بهش نمیگه

اتفاقا خیلی بهتر شد حداقلش اینه بدونم اونا اونجان نمیرم به هیچ وجه

سعی کن اصلا نفهمه ک خوندی

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

عزیزم حال خوبی نداری الان ولی یه مدت که بگذره از حالت هیجان خارج میشی و میتونی درست فکر کنی و دنبال چاره باشی

فقط

لطفا

به هییییچ عنوان

نذار بفهمه میدونی!

حتی از طریق اشاره و اینا هم نباشه اصلا

که اگه فهمید که میدونی 

اون وقت کاراشو جوری انجام میده که هیچ وقت نفهمی

الان بچس اصلا لازم نیس جدی بگیری

توی بچگی آدم عاشق هزار نفر میشه

فعلا فقط مراقبت کن که با پسره مواجه نشه

و دورادور مواظب باش که چه کسایی رو میبینه

باباش باید خیلی باهاش خوب باشه ها

دختر گلم، پرنسس بابا، تفریح و فیلم دیدن 

در حد توان باباش براش وقت بزاره

شما هم براش یه دوست صمیمی باش و در برابر هیچی جبهه نگیر که حس کنه میتونه همه حرفاشو بهت بزنه

ببخشید زیاد حرف زدم

ولی نگران نباش

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

بازم خوبه فهمیده است و میخواد تا ۱۸ سالگی صبر کنه😂 اسی تو رو خدا ناراحت نباش باور کن خودش بزرگ بشه از الان خودش خنده اش میگیره حتی دفترشو آتیش میزنه که یه روزی اینقدر تباه بوده😅

گلم والا منم تو این سن همینطوری بودم 

نه مشکل اخلاقی پیدا کردم نه آدم سست و امروز عاشق فردا فارقی شدم 

اقتضای سنشه ولی ولی ولی باهاش دوست  و رفیق بمون و اصلا واکنش بد نشون نده تا حساس بشه و ازت قایم کنه

بذاراز همه چیز باخبر بمونی و بتونی راهنماییش کنی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.