2777
2789
عنوان

چه کنم با دخترم؟اون فقط ده سالشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 11923 بازدید | 74 پست

توی این سن ده سالگی شروع این احساساته بنطرم باید یا با مشاوره دخترت حرف بزنه یا خودت یطوری بش بگی که داری کم کم بزرگ میشی و این اتفاقا پیش میاد و سعی کنی اعتمادشو نسبت ب خودت جلب کنی که ازت دور نشه اکثر دوستای خودم الان که نوزده سالشونه میگن از همین سنا براشون پیش اومده و بستگی دارع واقعا خانواده چطور ری اکشن نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا 🤣🤣احساسات بلوغ بعدا بزرگ میشه یادش میاد خودش خنده اش میگیره خودت رو یادت رفته هممون این دوران رد گذروندیم عاشق هر خز و خیل و چپر چلاقی می‌شدیم خوبه با یک مشاور صحبت کنی اما حساس نشو و آرامشت رو حفظ کن و اصلا بروش نیار تا اعتمادش به شما رو از دست نده

پسرخالم ۱۳سالشه 

به دخترعموش پیام دادع بود کجایی 

نوشته بود خونه گفت دزد نبردت

دخترعموش نوشته بود دزد غلط کرده من فقط مال توعم 

پسرخالم: منه به درد نخورو میخوای چیکار دختر عموش : تو به درد مم میخوری 

به یگانگی خدا پشمام فر خورده بود 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

اتفاقا منم یزمانی مامانم دفترمو اتفاقی دیده بود ، سالها از اون ماجرا میگذره و بنظرم طبیعیه 

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

این چیزا عادیه خودش از سرش میوفته من الان ۲۳سالمه ده سالم بود یه پسره ک ازش خوشم میومد هرجا رد میشد جا پاشو میبوسیدم 😂😂😂 اما خب حواست باشه اول اینکه جایی که اون پسر هست شما نباشید چون زمونه بد شده بچه ها الان همه چی میدونن دوم اینکه رو‌دخترت کار کن  ک شخصیت وابسته ای نشه ‌ چون من الان میفهمم رفتارای بچگیم‌نشونه‌ ی حال روز الانمه یه ادم وابسته و سادم‌

ما خودمونم بچه بودیم ازین فانتزیا تو ذهنمون داشتیم فقط دختر شما تو دفترم یادداشت میکنه، با یه مشاور صحبت کن فکر نمیکنم چیز نگران کننده ای باشه  .

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

سعی کن اصلا واکنش نشون ندی و باهاش طرح رفاقت بریز

مثلا یه چیز یه اتفاق ساده ای که برات افتاده رو بشین با آب و تاب براش تعریف کن و بگو دیگه بزرگ شدی مثل دوست منی من فقط رازهامو به تو میگم هر حرفی پیش اومد فقط بین منو تو قراره بمونه و تو هم دوست داشتی بهم بگو بین خودمون دوتا میمونه

از همین الان باهاش دوست شو که هر چیزی هست رو بهت بگه و وقتی هم گفت سرزنشش نکن و بهش یاد بده چجوری برخورد کنه چجوری احتیاط کنه

خیلی بهش محبت کنید هم خودتون هم همسرتون کلاس های مختلف ثبت نام کنید کلاس های ک علاقه داره سعی کنید تایمش خالی نباشه ک ب این چیزا فکر کنه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

دخترمم نوشته بود پسره خیلی خوسگل ولی من هنوز بجه م ولی عاشقش میمونم تا وقتی بشم۱۸سال😭😭😭

دخترت جهشی داره رد میکنه اصلا اقتضای سنشم نیست بلوغ زود راس نشده؟

دحتر خواهرشوهرم10 سالشه خیلی سادست هنوز با بچه کوچیکا بادکنک بازی میکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``