2777
2789

من اونو نمیشناسم ولی اسنپ هم مشاور داره فکر کنم خوبن.نظرات مردم هست توش

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امتحان نکردم خودم یه خانومه میشناسم هرموقع کاری داشتم با ایشون صحبت میکنم راضی ام 

اها نه من می خوام رایگان باشه 

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
من اونو نمیشناسم ولی اسنپ هم مشاور داره فکر کنم خوبن.نظرات مردم هست توش

اره دیدم من می خوام رایگان باشه

سلام عزیزم.

من چند مورد استفاده کردم راضی بودم.

حتی دخترمم نوجوون بود،بهش یاد داده بودم،گاهی درمورد مشکلاتش توی مدرسه،یا حتی مواردی توی خونه و... باهاشون حرف میزد،خوب بود.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
اره عزیزم خیلی عالی راهنماییت میکنن درسته متخصص نیستن ولی بازم بهترازاینه که از هرکسی کمک بخوای  ...

واقعا؟چه خوب شک داشتم که بهشون زنگ بزنم یانه

یکیشونو نه.انگارطلبکاربود و میخواس زود قطع کنه و ماس مالی جواب میداد.ولی یکی دیگ بود خوب مشاوره داد

عه پس شانسیه کی بهت بخوره ممنونم

سلام عزیزم. من چند مورد استفاده کردم راضی بودم. حتی دخترمم نوجوون بود،بهش یاد داده بودم،گاهی درمور ...

به به چه خوب

من راستش شک داشتم که زنگ بزنم یا نه درست جواب بدن یانه مرسی