2777
2789
عنوان

بیاین بنظرتون چی جواب دوستمو بدم

951 بازدید | 27 پست

ما خیلی باهم اوکی بودیم ۱۳ سال دوست بودیم بعد شوهرش یه اخلاقای عجیبی داره یه بار خیلی تحویل مون می‌گرفت یه باراصن محل نمیذاشت 

حتی با زنشم اینجوریه یه بار بیخودی بلاکش میکنه یه بار انقدر عاشقونه حرف میزنه که شاخ در میاری 

حالا کار ندارم 

پارسال که خوب بودیم باهم رفتیم به یه مراسم منو شوهرم سفر مشهد برنده شدیم بخشیدیم به دوستمون با شوهرش که باهم برن 

بعد اونجا گفتن چون بخشیدین ما یه مشهد دیگم بهتون میدیم چهار تایی برین 

قرار بود زوجی 3 میلیون برامون بریزن خودمون هتل و قطار بگیریم بریم مشهد فقط شرطشون این بود یه مدرک یا مثلادبلیط نشون بدیم که داریم میریم اونام 3تومنو بریزن برامون 

شوهر دوستم میگفت یه قرارداد صوری بنویسیم پولو بگیریم بعد یکم روش بزاریم بریم قشم 

ما گفتیم نه پولو برا مشهد میدن به گردنمونه و نمیشه یجا دیگه خرج کنیم 

دوستم بالاخره شوهرشو راضی کرد بریم مشهد با کلی بد اخلاقی 

دوستم ماشین داره ما موتور داشتیم 

زمستون بود هوا سرد بود شهرمون منو شوهرم با موتور میرفتیم دنبال این تور ها که یه جای خوب و قیمت مناسب ببره مشهد

اونا وقتشو داشتن ماشینم داشتن نمیرفتن 

تا این که آژانس مسافرتی پیدا کردیم سر کوچه دوستم که خیلی مناسب بود  

بمونید بگم بقیشو بهتون 

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

من به شوهرم گفتم چرا هرچی اونا میگن میگی چشم خب اونا ماشین دارن اینم سر کوچشونه پیاده هم میتونن برن من دیگه با موتور نمیام یا حداقل 4 تایی باهم بریم ببینیم 

شوهرم به شوهر دوستم زنگ زد که بریم ببینیم تور رو یه هفته که امروز فردا کرد مارو مچل کرد بعد دیگه گوشیشو جواب نمیداد 

بعد اسفند هم قیمتا دوباره میرفت روش ما میخواستیم قبل اسفند بریم مشهدو هم سرد نشه هم گرون نباشه خیلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه منو شوهرم رفتیم آژانس گفتم ما انتخاب میمنیم بعدا بگن ما این هتلو نمیخاستیم ما فلان میخواستیم میگیم خودتون نیومدید 

ما رفتیم و گفتن اول زوجی یه میلیون بریزید تا ما بلیط بگیریم براتون بعد بعتون یه رسید میدیم که به اون خیر مراسم بگیم 3 تومنو بریزه 

به شوهر دوستم گفتیم گفت من پول نمیدم تو بجای ما بده هروقت سه میلیونو دادن من بهت میدم پولشو من هی پشت تلفن تو سر خودم میزدم که قبول نکن شوهر ساده من گفت باشه من میدم یه تومنو

آژانس مسافرتی میگفت اگه باهم ثبت نام نمنید احتمال داره تو قطار باهم نباشید 

شوهرم دو تومن داد رسیدشو فرستادیم قردا صبحش زوجی سه تومن زد به کارتمون 

اینجا ما یه تومن از دوستمون میخواستیم اینا یکم بد حسابن من به شوهرم گفتم بیا ما یکاری کنیم 

گفتم ما باید 6 تومن در کل بدیم به آژانس تا الان دو تومن دادیم 4 تومن مونده دوستمم باید 3 تومن خودشو بده یه تومن دیگم بده ماهم دیگه پول ندیم 

اینجوری تصویه میشه

بعد تاریخ مشهد رو ما زدیم ۲۲ بهمن که شب حرکت کنیم 

اول که هر تاریخیدما میگفتیم میگفتن نه ما چک داریم 

ینی ما از آدر تا بهمن هرچی میگفتیم قبول نمی‌کردن 

قرار بود بندازیم ۱۸ ام که بریم گفتن چون به تعطیلی میخوره باید یه تومن بیشتر بدین ما گفتیم نه فقط ۲۲ بهمن یا ۱۶ ام میتونستیم بریم 

ما گفتیم ۱۶ ام دوستم گفت چک داریم مام گفتیم ۲۲ بهمن میگیریم بلیطو 

شوهر دوستم موقع پولددادن شد زنگ زد داد و بیداد که شماها به من نگفتین تاریخ ۲۲ بهمنه من نمیام 

گفتیم وا چرا؟ ما پول بلیط دادیم بهشون 

گفت من این هتلو نمیخام من تاریخشو دوست ندارم و... 

گفتیم خب تاریخ که گفتیم قبول کردی خودت گفت نه دروع میگین 

گفتیم خب چرا ۲۲ نمیتونی گفت اغتشاشه بهمون تیر میزنن 

گفتیم بابا ما ۲۲ بهمن شب راه میوفتیم تو قطاریم فردا ظهرش میرسیم 

گفت نه تو قطار بهمون تیر میزنن

آژانس مسافرتی میگفت اگه باهم ثبت نام نمنید احتمال داره تو قطار باهم نباشید  شوهرم دو تومن داد ...

خساب کتابت اشتباه بوده ک

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شوهرم گفت این بهونه میاره میخاد نیاد 

منم به دوستم گفتم خب یه تومن مارو بهشون بدین خودتون کنسل کنید ما دوتایی میریم مشهد 

گفتن باشه یه تومن شماذو بهشون دادیم 

شوهر من می‌گفت من دوست ندارم تو قطار غریبه بیاد به فامیل و دوستامون بگیم دو نفر بلکه بیاد قطار پر شه 

ما رفتیم آژانس حرف پول شد بهو مسئولش گفت یه تومنو به من چک داده گفتیم وا ما پول نقد دادیم براش حالا چک میده؟  تازه تو چک شماره شوهردمنو نوشته بود چک مال خودش نبود که اگه چک برگه میخورد به شوهر من زنگ میزدن 

شوهرم هرچی زنگش زد برنداشت من دوستم گفتم گفت خونه نیست گوشیو بر نمیداره 

از تلفن آژانس زنگ زدیم برداشت گوشیو

شوهرم گفت این بهونه میاره میخاد نیاد  منم به دوستم گفتم خب یه تومن مارو بهشون بدین خودتون کنسل ...

زنه بهش کفت آقای فلانی ( شوهرم) میگه من پول نقد دادم چک رو قبول نمیکنم پول نقد بیار گفت باشه زنه گفت میخواید گوشیو بدم به اقای فلانی( شوهرم)  گفت نه نمیخام حرف بزنم