2777
2789
عنوان

بی بی مثبت بعد از دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 42 پست
حتی سنمون هم یکی تقریبن..میشه منم مثل خودت معجزه شه یعنی واسم😍..دوستم بعد چکار کردی ماه اخر میشه یک ...

من بلد نسیتم کله پاچه پاک کنم سیرابی گرفتم بسته بندی کردم و با نخود از شب تا صبح میذاشتم برای صبحانه

یه روز تخم مرغ و پیاز میخوردیم یه روز هم شیره و ارده 

یکی دیگه این بود اون ماه توی پری زیاد اب به خودم نگرفتم هم میرفتم باشگاه هم توی خونه یوگا انجام میدادم یوگا خیلی هورمون ها رو متعادل میکنه

حال منه الان کلن دوسالع همبنم😪

عزیزم انشالله به زودی سوپرایز میشی

ببین من قبل از دور خونه تکونی و خرید و خیاطی بودم اصلا استرس نداشتم

بعد از نزدیکی همیشه نیم ساعت دراز میکشیدم این سری باور کن دو دقیقه نشد چون فرداش میخاستیم بریم مسافرت کار داشتم انجام بدم دوش گرفتم و کلی مبل جابجا کردیم فقط از خدا بخواه من همش میگفت به زور ازت بچه نمیخوام به وقتش بهم بچه سالم و صالح بده

یکی از جاری هم توی خرداد زایمانش هست توی عید هم اون یکی جاریم زنگ زد گفت حامله است گفتم خدایا همینطور که به اینا دادی به منم بهترش رو بده غافل از اینکه باردار بودم و نمیدونستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله به زودی سوپرایز میشی ببین من قبل از دور خونه تکونی و خرید و خیاطی بودم اصلا استرس ندا ...

ممنونم‌عزیز دلم کامل جواب دادی....تغذبه ای و ویتامبنی همه اینا انجام دادم‌ومیدم....وای خیلی شبیع هم‌اجساساتمون اونجا که میگفتی خبر حاملگی میشنیدی..‌‌حس الان من داشتی.......من بیشتر از لحاظ روحی نا امید شدم....ببین یه سری ادما هم دل ادم میشکنن مثلن میگن شاید قسمت نیس ...اینجوری میگن‌من خیلی دلم‌میگیره....درسته واقعن‌همه چی دست خداست.....ولی خب بنده هاش چرا اجازه میدن به ادم اینجور کنایه بدن‌....مرسی ازت واقعن...انشالله خدا برای منم یه معجزه کنه مثل خودت....میگم‌ ندیده خیلی روحیات و افکار جتی سن شبیه همه.....تو فقط خواهرانه دعام کن..بگو خدایا سمانه‌رو هم بهش معجزه نشون بده....برام‌کافیه.....دعای کسی که خودش این‌روزا رو گذرونده و الان یه فرشته تو دلش داره خیلی به اجابت نزدیکتره....انشالله نی نی مون‌رو سلامت بغل بگیری

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
اخه من مشکلی ندارم که دارو مصرف کنم همسرم مشکل داره و اسپرمش هم کمه و هم بی تحرک

خانوم گل به پیج فلورا تاجیکی تو اینستا پیام بده ادمین داره تو ایتا، خیلی ها پیشش جواب کرفتن کسایی که حتی بارور نشدن با ای وی اف با اصلاح سبک ایشون و تغذیه خودشون و همسرشون جواب گرفتن هزینه ها به نسبت ویزیت و قرص و‌دوا شیمتیی خیلی کمتره اگه ایتا نداری این شماره ایتا ادمینش هست بدون ف یلتر راحت بهش پیام بده، چون میدونم چشم انتظاری سخته برات پیام گذاشتم بخدا واحد اصلا تبلیغ نیس امیدوارم همین امسال تگم کنی و بگی حامله شدی 😍

شماره ادمین فلورا تاجیکی

09300522461

همه مشکلاتت رو بهش شرح بده من خودم جواب گرفتم ازشون به خدا توکل کن و اول از همه استرس و از خودت دور کن

ممنونم‌عزیز دلم کامل جواب دادی....تغذبه ای و ویتامبنی همه اینا انجام دادم‌ومیدم....وای خیلی شبیع هم‌ ...

کامنت کذاشتم  بالا رو بخونن به این خانوم پیام بده به لطف خدا خانوم تاجیکی برای خیلی ها معجزه کردن

ممنونم‌عزیز دلم کامل جواب دادی....تغذبه ای و ویتامبنی همه اینا انجام دادم‌ومیدم....وای خیلی شبیع هم‌ ...

عزیزم انشالله به زودی باردار میشی و خدا یه روز مثل من حسابی سوپرایزت میکنه

من دخترم حرفه ای ورزش میکنه از ۴سالگی

و همه ی کلاس و تمرینش با خودم هست الان فکرش رو میکنم شاید اگه همون دو سال پیش باردار میشدم اینقدر دخترم پیشرفت نمیکرد 

ببین توی اینترنت بزن فایل صوتی ۴ اثر فلورانس و بشین گوش بده اولش بنظرت شاید مسخره بیاد ولی خیلی تو رو قوی میکنه کلمات جادوییش رو بنویس و تکرار کن

مثلا من خودم هر روز میگفتم خدایا اگه کاری باید برای باردار شدن انجام بدم به دلم بنداز بهم نشونه بده باور کن کل این دو سال من ۱هفته بعد از پری رابطه داشتم به جز اینسری...

این پیج هم توی ایتا خیلی بهم کمک کرد هم یوگا داره هم کلی تقویتی برای زن و مرد اینم یه نگاه بنداز 

@eslahesabk

تا میتونی خودت رو سرگرم کن

من به دخترم انگلیسی یاد میدادم کامل حرف میزنه بعد سر این باردار نشدن ۶ ماه کلا گذاشتم کنار خیلی افت کرد بعد خودم فکر کردم خب حالا نهایت باردار نمیشم خدارو شکر یه بچه دارم نمیشه ایندش رو خراب کنم دوباره با دخترم کار کردم خیاطی کردم و خونه تکونی کردم اصلا استرس نداشتم اون ماه 

با کسایی وقت بگذرون که شادت کنن خیلی تاثیر داره

انشالله به زودی زود به لطف خدا خبر بارداریت رو بهم اطلاع میدی بسپار به خدا 

عزیزم انشالله به زودی باردار میشی و خدا یه روز مثل من حسابی سوپرایزت میکنه من دخترم حرفه ای ورزش می ...

مهربونی...چقد خوب گفتی و چه خوب دعام‌کردی اشکم در امد......مرسی ازت واقفن.....عه فایل صوتی گفتی رو حتمن گوش میدم ببین خیلی شبیه منی اونجا که گفتی شاید اول فکر کنی مسخره باشه....یا گفتی دنبال نشانه بودم...منم‌الان باور میکنی میگم‌خدایا چی مانع راهمه چی باعث شده نشم...خودت یا بردار یا گمک کن حالا یه جوری خودم بردارم....وای حتمن فایلا گوش میدم.....مرسی که بی منت دعام‌کردی...بازم هر زمان شد یادم کن....بگو خدایا سمانه هم بهش معجزه بده 😍

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
تا میتونی خودت رو سرگرم کن  من به دخترم انگلیسی یاد میدادم کامل حرف میزنه بعد سر این باردار نش ...

حتمن حتمن به خودت اولین نفر خبر😍انشالله که خدا در حقم لطف با دعای تو😘😍