2777
2789
عنوان

بی بی مثبت بعد از دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم دعا کن ۸سال بچه میخوام  ۳سال دکتر میرم ۳بار ای یو ای ناموفق داشتم البته یه پسر دارم ...

عزیزم منم کلی دکتر رفتم حتی مهرماه رفتم تخمک کشی انجام دادم برای ای وی آف و قرار بود بعد از عید دوباره برم برای تخمک کشی چون جنین ها کم بود ولی دقیقا ماهی که فکرش رو نمیکردم که فقط یه اقدام سه روز بعد از پاکی داشتم باردار شدم

قرص اووبوست و کیوتن رو امتحان کن عزیزم

برای منم دعا کن ۸سال بچه میخوام  ۳سال دکتر میرم ۳بار ای یو ای ناموفق داشتم البته یه پسر دارم ...

منم یه دختر ۶.۵ساله دارم از ۴سالگیش اقدام بودم که مرکز ناباروری گفت ناباروری ثانویه بدون دلیل گرفتی

مبارکهههه😍 منم بعد دوسال مثبت شد همیشه تایپیکا بیبی میدیدم میگفتم کی میشه منم بیام بگم مثبت شد تی ...

وااای مثل من تا کسی تاپیک میزد میگفتم برای منم دعا کنین انشالله هیچکس انتظار نکشه و خدا به وقتش به همه بچه های سالم و صحیح و تپل و خوشکل و صالح بده انشالله

عزیزم منم کلی دکتر رفتم حتی مهرماه رفتم تخمک کشی انجام دادم برای ای وی آف و قرار بود بعد از عید دوبا ...

اخه من مشکلی ندارم که دارو مصرف کنم همسرم مشکل داره و اسپرمش هم کمه و هم بی تحرک

ممنون عزیزم انشالله

عزیزم خیلی مبارک باشه به سلامتی بغلش کنی...راستش منم برای دومی اقدامم‌ نزدیک دوسالع همین...اولی رد بار اول راحت شدم..الان ولیرنمیشه....تمام‌چکاپا عکس همه چی دادم...یکم‌فقط تحرک اسپرم کمه.......ببین منم حال روز تو دارم..دخترم طفلی انقد بیقرارع نه سالش شده همش منتظره خیلی تنهاس...خودم عذاب وجدان دارم....تاپیکای قبلت اتفاقی خوندم وای حس حالت عین من ...تو درکم میکنی.....میدونی چی میگم....میشه منو دعا کنی خدا یه بار دیگه منم معجزع نشون بده‌‌‌.....دعام میکنی اسمم سمانه دعام کن منم باردار شم....ارزوی دخترم..شرمندش نشم...۳۸ سالمم هست😔

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
۳۷سالم هست  ذخیره م ۴ بود منم مشکل نداشتم ولی خوردم اووبوست  برای آقایان هم هست

حتی سنمون هم یکی تقریبن..میشه منم مثل خودت معجزه شه یعنی واسم😍..دوستم بعد چکار کردی ماه اخر میشه یکم بگی شاید یه چیزی بود کمک منم کرد.....

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
مبارکهههه😍 منم بعد دوسال مثبت شد همیشه تایپیکا بیبی میدیدم میگفتم کی میشه منم بیام بگم مثبت شد تی ...

عزیزم مبارک باشه بهدسلامت بغل کنی شما‌هم نی نی قشنگتو......شماهم منو دعا کن....منم همینم همش میگم یعنی میشه باردار شم کی نوبت من میشه...مبگم یعنی معجزه در حق منم میشه یا نه😔..اقا شماها باردارین الان دعاتون گیراس بسیج بشین منم دعا کنین بیام جمعتون...

وااای مثل من تا کسی تاپیک میزد میگفتم برای منم دعا کنین انشالله هیچکس انتظار نکشه و خدا به وقتش به ه ...

حال منه الان کلن دوسالع همبنم😪

وااای مثل من تا کسی تاپیک میزد میگفتم برای منم دعا کنین انشالله هیچکس انتظار نکشه و خدا به وقتش به ه ...

مبارک باشه زیر تاپیک منم نوشتی دعا کن 😁 خداروشکر عزیزم بارداریت مبارک

عزیزم خیلی مبارک باشه به سلامتی بغلش کنی...راستش منم برای دومی اقدامم‌ نزدیک دوسالع همین...اولی رد ب ...

عزیزم اگه قابل باشم برات دعا میکنم گنن ۳۷ سالم هست

ببین منم هیچ مشکلی نداشتم ولی قرص اووبوست و ژل رویال و کیوتن و کوالی فول استفاده کردم همسرمم هیچ مشکلی نداشت اونم فرتیل اید مردانه و ژل رویال و کیوتن و هفته ای یه دونه ویتامین ای بهش دادم و هر دو هگزمان باشگاه میرفتیم 

ولی بعد از خدای مهربون فکر کنم بی خیالی عاملش بود من اقدام کردم و رفتم مسافرت وقتی پری نیومد گفتن حتما یائسه شدم چون شش ماه بود اصلا ترشحات تخمکگذاری نداشتم