2777
2789
عنوان

دخترم متولدنیمه اول ۹۸ هست

205 بازدید | 19 پست

باید بره پیش۱؟ چجوری ثبت نامش کنم؟ 

برای ثبت نام حتما پدرش باید باشه؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

۴ سالش هنوزز وا بزارید بچه بازیشو بکنه گناه داره

من دخترمو از همین ۳،۴ سالگی کلاس زبان بردم

خیلی ضررم داشت 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال بعد باید بره امسالنیمه اول ۹۷ با نیمه دوم ۹۶ میرن

مرسی عزیزم 

سال بعدش هم پیش ۲ باید بره؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

سال بعد باید بره امسالنیمه اول ۹۷ با نیمه دوم ۹۶ میرن

بچه ۶ سالگی میره کلاس اول؟ دختر من نیمه اول ۹۸

مرسی عزیزم  سال بعدش هم پیش ۲ باید بره؟

پیش ۲ یا پیش ۱ نمیدونم چیه

ولی پسر خواهر من خرداد ۹۷ به دنیا اومده میدونم که امسال باید بره پیش دبستانی سال بعدم کلاس اول

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
پیش ۲ یا پیش ۱ نمیدونم چیه ولی پسر خواهر من خرداد ۹۷ به دنیا اومده میدونم که امسال باید بره پیش دبس ...

مرسی عزیزم

پسر منم تیر ۹۸ هستش،سال بعد باید برن 

خدا حفظش کنه عزیزم

بچه ۶ سالگی میره کلاس اول؟ دختر من نیمه اول ۹۸

امسال نه سال بعدم نه سال بعدش یعنی ۱۴۰۴ کلاط اولی میشه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
امسال نه سال بعدم نه سال بعدش یعنی ۱۴۰۴ کلاط اولی میشه

مرسی عزیز دلم واقعا ممنون

خیر پیش نمیره

۵ تموم بشه پیش میره

باید بره مهد

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

امسال باید پیش ۱بره سال دیگه پیش ۲ولی به نظرم نفرستش بذار بچه راحت باشه چیه صبح زود بیدارش کنی گناه ...

مدرسه پیش میزاره یا مهد؟ یعنی باید ببرم مدرسه ثبت نامش کنم؟

دوست دارم بفرستمش

اونجا بادوستاش یاد بگیره 

بعد بیاد تو خونه خودم باهاش کار کنم 

بعدشم بازی کنه

خیر پیش نمیره ۵ تموم بشه پیش میره باید بره مهد

مهد دوست ندارم خیلی بفرستم

واجبه؟ 

مدرسه رو بیشتر دوست دارم بفرستم