2777
2789
عنوان

شده یک شب کامل نخوابین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 26 پست

آره یه بار ۲۴ ساعت کامل نخوابیدم  صبر کردم تا ساعت ۹ شب اون موقع خوابیدم ۵ صبح پاشدم ولی خوابم تنظیم شد از فرداش ۸ بیدار میشدم 

البته الان به خاطر ماه رمضوری زندگیم و خوابم به.... کشیده شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی نمیخوابم دیگه ساعت ۱ ظهر تا ۷ شب میخوابم اگه شب بخوابم کابوس میبینم

روانشناس رفتم گفت بخواطر فشار دَرسیه

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

اوووف تا دلت بخواد یه موقع سبک زندگیم شب بیداری بود تازه ۸ صبح میخوابیدم

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
مثل حال این روزای من چندین ماهه شبا نمیخابم

از ته دل برات میخوام اوضاع درست شه باور کن مییشه سخت میگذره ولی میشه تجربه کردم 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

۳ روزه ی کلا دیروز ۲ ساعت ظهر خوابیدم 

امروز ۳ ساعت 

کله این ۳ روز ی کله بیدارمو همشم عین صگ گریه میکنم🥲

اصلنم حس نمیکنم بخواب نیاز دارم

هفتمین کاربری🌚۰۰به سان آنکه تو رفتی که بروی..من در همان خیابان ماندم که بمانم در آن دی ماه سرد 1401/۱۰/۱۰🖤