2777
2789
عنوان

دیدار اول خواستگاری در بیرون چی بپوشم کجا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 8777 بازدید | 86 پست

[QUOTE=285605633]ما باید جاشو تعیین کنیم یا ا 

بسته به خودتونه 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم ب نتیجه برسید ولی پارک نرو خیلی خوب نیست . یه جای شیک قرار بذار ک خلوت هم باشه موقه صحبت اذیت ...

به نظرم پارک خوبه چون تازه همو می‌خوام ببین بتونن قدم بزنن شایدروشون نشه هی بهم نگاه کنن،

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️

عزیزم تجربه ای که داشتم . دیدار اول اصلا کافه اینا نرو چون بشدت رسمی و موذب میشی  فضای صمیمی تر. من و همسرم و مادرامون دیدار اول پارک جنلی بود برای ۲ ساعت چای کیک فرشی بردیم نشستیم دور هم و از وسط کارم با همسرم تا جایی که تو دیدشون باشه قدم زدیم و حرف زدیم فضای اروم و بدون نگاه

اونی برندس که داره لذت میبره از هر 
عزیزم تجربه ای که داشتم . دیدار اول اصلا کافه اینا نرو چون بشدت رسمی و موذب میشی  فضای صمیمی تر ...

دقیقن منم همینو گفتم کافه یارستوران طرف روش نمیشه همش بهش نگاه کنه

پارک عالیه  دیدار اول کافه خوب نیست واینکع شما طرف اصلاااااا ندیدی؟؟؟؟؟ بهتره زیاد لباست باز ...

کافه بخاطر هزینش میگید؟اره پارک دوست ندارم ولی بهتره

نه ندیدم

وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪
کافه بخاطر هزینش میگید؟اره پارک دوست ندارم ولی بهتره نه ندیدم

نه بابا به خاطر راحتی خودت میگم

حس بدی نداری طرف رو اصلا ندیدی چطوری عاشقش میشی؟؟؟🥴😐

چطوری حس بدندارید🥴😐 آخه چطوری عشق به وجود اومدبعدش،اخه دراین حدسنتی؟؟!!!

عشق با معرفت حاصل میشه دیگه

چجوری نداره

هرچی شناخت بیشتر میشه عشق ایجاد میشه و عمق میگیره

خانم آقای دکتر
عشق با معرفت حاصل میشه دیگه چجوری نداره هرچی شناخت بیشتر میشه عشق ایجاد میشه و عمق میگیره

نمیدانم من تصورم اینه تا عاشق یکی نباشی نباید باهاش ازدواج کنی،عشق یه هویی قشنگ تره

چطوری حس بدندارید🥴😐 آخه چطوری عشق به وجود اومدبعدش،اخه دراین حدسنتی؟؟!!!

ببین داری میگی دیدار اول. یادت باشه ازدواج با دوستی فرق میکنه ‌ هر کاری که باعث میشه حواشی بریزی دور وبه اصلش تمرکز کنی رو انجام بده جلسات بعد خب دیدار ها فرق میکرد ‌ زودتر از قواعد و سرفصل بیای بیرون شناخت راحت تر میشه ‌

کمتر حرف بزن بیشتر سعی کن به رفتارش و ری اکشنش دقت کنی ..پسری که دیدار اول زیاد مشتاق نشون بده وسعی کنه نظر جلب کنه رو باید احتیاط کرد 

اونی برندس که داره لذت میبره از هر 
نه بابا به خاطر راحتی خودت میگم حس بدی نداری طرف رو اصلا ندیدی چطوری عاشقش میشی؟؟؟🥴😐

اره راحت تره پارک 

حس بد که نه 

منم میگفتم دوست دارم دوست باشم قبلش و اینا 

ولی نظرم عوض شده 

هنوز هیچی معلوم نیست اصلا شاید بیزونم نشه بریم😂

ولی خوب اگه طرف خوب باشه و دو طرف اوکی باشن چه ایرادی داره

وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪