2777
2789
عنوان

خانومایی که بچشون بیماری بلانت دارن میشه یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 44 پست
دکتر بغدادی و توکلی و پنجوی از بهترینها هستن  ان شالله که کوچولوی شما مشکلی نداشته باشه اما چک ...

مرسی از راهنماییتون 🙏

میشه بگید لطفا شما کی متوجه شدید 

خودتون یا پزشک بهتون‌گفت این‌مشکل رو‌‌ داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهرحال باید ۱۲ ماه حداقل استفاده کنه فیزیوتراپی بره اگه خوب نشد جراحی میکنن

کاش خدا معجزه کنه و زود خوب بشه که به اونجاها کشیده نشه 😔

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش
کاش خدا معجزه کنه و زود خوب بشه که به اونجاها کشیده نشه 😔

ان شالله که نمیکشه حتما تمرینات فیزیوتراپی رو انجام بدید خوب میشن

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
مرسی از راهنماییتون 🙏 میشه بگید لطفا شما کی متوجه شدید  خودتون یا پزشک بهتون‌گفت این‌مشکل رو ...

من بچم با اینکه همیشه تحت نظر پزشک اطفال بود اما پزش متوجه نشد تا اینکه راه افتاد و خودم و اطرافیان متوجه شدیم و بردیم ارتوپد اطفال و عکس گرفتیم مشخص شد 

یکی از اقوام سه تا بچش پرانتزی شدید بودن به مرور خوب شدن بچه اولش الان ۱۴ سالشه پاهاش کاملا طبیعی دومی اول ابتدایی اونم کامل نرمال سومی سه سالشه اونم شدتش خیلی کم شد آن شا الله پسر شمام خوب میشه

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
یکی از اقوام سه تا بچش پرانتزی شدید بودن به مرور خوب شدن بچه اولش الان ۱۴ سالشه پاهاش کاملا طبیعی دو ...

مرسی عزیزم ان شالله همینطور برای بچه منم  باشه 

فقط اینکه با درمان خوب شدن؟

مرسی عزیزم ان شالله همینطور برای بچه منم  باشه   فقط اینکه با درمان خوب شدن؟

آره ببین داخل پاهاشون کلا چین خورده بود لایه لایه بودن

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
سلام عزیز خوبی ساکشن غبغب انجام دادی؟ 

سلام رفتم پیش دکتری که خیلی معروف بود تشخیص داد که گزینه مناسبی برای ساکشن نیستم چون غبغبم کم بود