2777
2789

بعد جهازش خوبه 

منو نگفتن برم یعنی فقط منو جاری کوچیکمو

همه هستن فقط با دوتا نیستیم 

حالا میترسم خانواده شوهرم سر من فخر بفروشند بگن ال داشت با داشت از طرفی خیلی دوست داشتم الان جای جاریم باشم آخه وسایل نو خونه نو خدایی حسادت برانگیزه

حسادت ندارم ولی خدایی دوست داشتم جاش باشم الان 

کلی وسیله جدید 

یخچال فریزر ساید گرفته من قدیمیه

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

خب جهاز جاریتم چند سال دیگه قدیمی میشه 

ناراحتی نداره که

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

11ساله  سه تا بچه دارم اون تازه 4سال ازم کوچکترها ولی من 20سالگی عروس شدم اون27سالگی

اوووو پس بی خیال تو هم اون موقع جهازت خیلی عالی بوده

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 
فعلا که وسایلش مورد دلخواه و آرزوی منه

خب واسه آرزوهات تلاش کن 

سعی کن با تلاشت بخریشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اوووو پس بی خیال تو هم اون موقع جهازت خیلی عالی بوده

اره 

به نظرت خواهر شوهرم اینا یادشون هست من جهازم خوب بود؟

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
اره  به نظرت خواهر شوهرم اینا یادشون هست من جهازم خوب بود؟

حتما یادشونه

بعدم اگرم تو روت زدن بگو نسبت به یازده سال پیش خداروشکر من کم و کسری نداشتم و خانوادم برام سنگ تموم گذاشتن

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟