2777
2789
عنوان

دوهفته دیگه عروسی برادرشوهرمه//جااااری//

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 26 پست
وای چقد بیکاری اسی چه فکرایی میکنی۰😐

کاش بیخیال بودم

خواهر شوهرم فخر نیفروشه 

مثلا اومده میگه ترشی ریخته 

چندسال قبل من شش جور ترشی داشتم همراه جهازم حالا این قر فر میده

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
منتظر یه خونه خوبم که شوهرم بیخیاله

اگه پول هست خودت برو بگرد اگه نیستم که باید یا شوهرتو هل بدی یا خودت صدتو بزاری و کار کنی تا بتونی بهش برسی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یادشونه بعدم اگرم تو روت زدن بگو نسبت به یازده سال پیش خداروشکر من کم و کسری نداشتم و خانوادم ...

هنوزم جهاز من بیشتره نسب یه الان اون

اگه پول هست خودت برو بگرد اگه نیستم که باید یا شوهرتو هل بدی یا خودت صدتو بزاری و کار کنی تا بتونی ب ...

پول نیست ...

خودم کجا کار کنم 

توروخدا بیخیااال ، فقط بخند بهشون دنبال زندگی و پیشرفت خودت باش

شب عروسی موقع رفتن به خونه ش 

چطور برخوردی کنم‍‌؟

پول نیست ... خودم کجا کار کنم 

خب پس به نظرم بیخیال فکرای الکی نکن 

کلا خاصیت قوم شوهر همینه تورو میکوبن تو سر اون 

اونو میکوبن توسر تو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
شب عروسی موقع رفتن به خونه ش  چطور برخوردی کنم‍‌؟

مثل آدمای عادی، چه فرقی داره با عروسای دیگع؟ چندتا وسیلس دیگع

همیشه برای همه خوب و خوشی بخواه، با حسادت و حرفایی که خاله زنکیه لِوِل خودتو پایین میاری

مثل آدمای عادی، چه فرقی داره با عروسای دیگع؟ چندتا وسیلس دیگع همیشه برای همه خوب و خوشی بخواه، با ح ...

اتفاقا زنگ زدم بهش 

گفتم کاری داشتی بگو 

گفت نه خواهراشوهر هستن

خب پس به نظرم بیخیال فکرای الکی نکن  کلا خاصیت قوم شوهر همینه تورو میکوبن تو سر اون  اون ...

به نظرت منم میکوبن تو سر اونا؟

مثلاً از منم پیش اونا تعریف میکنن؟

به نظرت منم میکوبن تو سر اونا؟ مثلاً از منم پیش اونا تعریف میکنن؟

اره بابا 

کلا تکنیک خانواده شوهره