2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی ادم بدی ام :((((

177 بازدید | 10 پست

چندتا از  دوستای بابام سواد ندارن بعد یه سری کار اداری دارن که این یک هفته من کاراشون رو باید انجام میدادم، ولی پشتشون خیلی غر زدم با خودم که خسته شدم حوصله انجام دادن کارای بقیه رو ندارم و فلان :((((

الان عذاب وجدان دارم که چرا من پشت سرشون غر زدم و ناراحت بودم ازاینکه باید بهشون کمک کنم.

😩😩

خدا منو ببخشه ای وایییی

اینکه میبینم چقدر درموندن و مشکل دارن و اینکه چقد تشکر کردن بیشتر شرمنده میشم، باز خداروشکر جلوشون هیچ بدرفتاری ای نداشتم ولی کاش من یکارو مثل ادم بدون غ زدن انجام بدم :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌ ادم بدی نیستی ادم خسته ای هستی اما به نظرم به این فکر کن تو چقدر ادم خوبی هستی که واسطه حل شدن و انجام کار کسایی شدی که احتیاج دارن

تو وقتی لایق این هستی و خدا تورو وسیله قرار داده یعنی ادم خوبی هستی به شرطی که با غر زدن و غیبت ناشکری نکنی

تو نیکی میکن و در دجله انداز

که ایزد در بیابانت دهد باز

❤️

اشکال نداره همین که شما جلوشون بی ادبی نکردین خودش برات بهترین حسه، 

پشت سرشون چیزی که گفتی حق داشتی ناراخت بودی حالا که پشیمون شدی اینم خودش ثابت میکنه آدم خوبی هستی با ایمان، 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
اشکال نداره دفعات بعدی برات تجربه میشه کارهارو بانیت خیرانجام بدی ولی اگرازت تشکر نمیکردن توهم ازغرز ...

راستش بیشتر بخاطر مشکلاتشون عذاب وجدان گرفتم 

روز اول نمیدونستم چقدرررر مشکل دارن هرچی بیشتر باهاشون بخاطر کاراشون رفت و امد میکنم بیشتر حالم بد میشه :(((

راستش بیشتر بخاطر مشکلاتشون عذاب وجدان گرفتم  روز اول نمیدونستم چقدرررر مشکل دارن هرچی بیشتر ب ...

دلسوزی زیاد هم نداشته باش الان داری ازروی دلسوزی خودتوناراحت میکنی توهم وسیله ای بودی که یه گوشه ازمشکلاتشون رو حل کنی

خداکمکشون کنه 🤲