بیان از خوابهایی که دیدید و به واقعیت تبدیل شده بگید
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خاب دیدم ی خاستگار از ی شهر زنگ زدن خونمون خاستگاری میکنن ت خاب بهم میگفتن ردش نکنیا دقیقا شب از همون شهر زنگ زدن واسه خاستگاری ولی من دقیقا ردشون کردم اصلن پسر رو دوس نداشتم🤣🤣🤣
همش تعبیر میشه از خواب مرگ خالم تااااا یکی زد به ماشین برادرم تااااااا نمره های مدرسم حتی لغو کردن ا ...
منم چندباری خوابم تعبیر شده
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
مثلا یبار خواب دیدم گوسفندی ک سر نداشت دنبالم میدوئید😐💔
چه ترسناک
خواب دیدم بابام با یکی تصادف میکنه و شخص میمیره یه ماه بعد هم تصادف کرد ولی خداروشکر که فقط دست طرف ...
خداروهزار مرتبه شکر عزیزم
من ازخوانوادم دورم یه شهردیگه زندگی میکنم،یه بارخواب دیدم که مامانم اینا قربونی کردن یه بسته گوشت به من دادن که ببرم واسه عمم و مادربزرگم،،صبح زنگ زدم مامانم وقتی خوابم گفتم خیلی تعجب کرد گفت دیروز قربونی داشتیم وازفامیلا فقط به عمه ومادربزرگم دادیم،درحالی که من اصلا اطلاعی نداشتم بهم نگفته بودن که ناراحت نباشم ازشون دورم واونجا نبودم
خواب دیدم مادربزرگم حالش بد میشه ساعت ۹ و نیم شب و خبر میارن فوت شده و واقعا فوت شد
منم دو شب قبل مرگ پدرم خواب دیدم فوت شدن
خاب دیدم ی خاستگار از ی شهر زنگ زدن خونمون خاستگاری میکنن ت خاب بهم میگفتن ردش نکنیا دقیقا شب از همو ...
🤣🤣🤣🤣🤣