2777
2789
عنوان

رویای صادقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست
زیادن    ولی اگه خواب خوب باشه که خیلی خوبه ولی متاسفانه خواب بد ادمو اشفته میکنه تا چند ر ...

دقیقا مثل خوابی که من امروز دیدم

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
من ازخوانوادم دورم یه شهردیگه زندگی میکنم،یه بارخواب دیدم که مامانم اینا قربونی کردن یه بسته گوشت به ...

چقدر جالب 😍😍

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو شب قبل مرگ پدرم خواب دیدم فوت شدن

جریان من فرق می‌کنه 

من از اینجور خواب ها سابقه دارم 

ولی هیچوقت دربارش حرف نزن و تعریف نکن 

صدقه بنداز 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

جریان من فرق می‌کنه  من از اینجور خواب ها سابقه دارم  ولی هیچوقت دربارش حرف نزن و تعریف ...

نه اصلا چیزی نمیگم منم متاسفانه خوابهای اینمدلی زیاد میبینم

ی شبم خاب دیدم خواهرم با شوهرش دعواش شده دستش شکسته بعد صبح پاشدم زنگش زدم گفت دستمو گچ گرفتم دستشو شوهرش کشیده بود دکتر گفته بود باس ت گچ باشع 

ی ماه بعد خاب دیدم بچه خواهرم رفتن زیر اوار مردن پاشدم صدقه دادم ی کوقع اتفاقی براشون نیوفته چقد من صب داغون بودم 🥲🥲🥲🥲

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
چطوری ؟نماز میخونی قرآن میخونی ؟یا کار خاصی انجام میدی؟

نماز میخونم. هیچی دیگه نمیکنم والا. 

وحشتناکه بابا دو شب قبل فوت خالم خواب دیدم بعدش فوت شد . شب خواب دیدم داداشم یکی زده به ماشین ش. صبح بیدار شدم فوری اینو بهم گفتن.شب خواب دیدم نمره م شده ۷ بعده دو ماه کارنامه دادن شده بود ۷🤣

وای😂ولیخوبی های خودشو هم داره دوست دارم یه بار تجربه کنم

نهههه وحشتناکه. فکرشو کن از خواب میپرم خواب دیدم ماشین زده بهم تا چن هفته جرئت ندارم بیرون برم میترسم . 

پارسال خواب دیدم تو اتاقم تاریکی نشستم گریه میکنم مامانم هم قهره باهام بابامم سرم داد میزد. 

دو هفته گذشت همش صدقع دادم دعا کردم😂🤣

یع شب همش سرم تو گوشی بود نمره م بد شده بود بابام اینقدر سرم داد مامانم قهر کرد باهام. تو تاریکی گریه میکردم😂😂😂گفتم خدایاااااااا منو هویج کن دیگه

نهههه وحشتناکه. فکرشو کن از خواب میپرم خواب دیدم ماشین زده بهم تا چن هفته جرئت ندارم بیرون برم میترس ...

وایییی🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️خب پس با چیز هایی که گفتب خوشحال باید باشم که خواب نمیبینم😂😂

وایییی🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️خب پس با چیز هایی که گفتب خوشحال باید باشم که خواب نمیبینم😂😂

اره 🙂😔😔من خیلی وقتا عذاب میبینم کلی صدقه میدم دعا گریه میکنم بازم اون چیز اتفاق میوفته