2777
2789
عنوان

روزه مو با گریه افطار میکنم

302 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها، شوهر من دستش به دهنش میرسه برای خونه همیشه خرید میکنه، اما یه اخلاق خاصی داره که یه موقع از در تو نمیاد یه موقع از سوراخ سوزن رد میشه، یک ماه و نیم برنجمون، تموم شده همش کوکو و ماکارونی و غذاهای نونی میخوریم ، هرچی بهش میگم میگه ندارم باوجود اینکه داره، گذشت و دیگه همه چی تو خونه تموم شد فقط تخم مرغ و پنیر بود که نون پنیر میخوردیم، یا نیمرو فقط، الان همون پنیر هم نیست، به شوهرم میگم همش میگه چشمتو بگیره همش بردمت کبابی و اینور و اونور، کلی برای خونه خرید میکردم، تو حسابش کلی پول داره بهش گفتم یه تومن حداقل خرید کن گفت تو کوفت بخوری یه تومن برای چیته، یه بچه کوچیک هم دارم داغونمون، کرده،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش چیه میگه ک داره؟! 

بمن میگه تو بی نمکی من بردمت کبابی، من برای خونه کلی یه ماه پیش خرید کردم، هرچی بهش میگم حالیش نمیشه، مارو شتر فرض کرده که ذخیره یه ماه پیشمون رو داریم تو بدنمون

بمن میگه تو بی نمکی من بردمت کبابی، من برای خونه کلی یه ماه پیش خرید کردم، هرچی بهش میگم حالیش نمیشه ...

انقدر خسیسه برای چی زن گرفته تو تاپیکا گفتی اجازه میده بری سرکار خب چرا نمیری اینقدر خفت و ب جون میخری؟ من بودم شکایت میکردم ازش

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
یکم عجیبه نمیخونه با تاپیکت  مگه سر یخچال نمیره ذخیره یخچال رو ببینه؟؟

یخچال رو که باید براشون بکشم، جاکفشی کنم، میگه برنج نخوری نمی میری، یه وقتا می بینی هرشب میبرتت، رستوران یه وقتا هم اینجور، اصلا انگار دوقطبی ه

انقدر خسیسه برای چی زن گرفته تو تاپیکا گفتی اجازه میده بری سرکار خب چرا نمیری اینقدر خفت و ب جون میخ ...

اونم میخواد من برم سرکار تا دیگه کلا خرج منو نده ، مگه میشه آدم تو حسابش،۳۰میلیون باشه ولی یه تومن نداشته باشه خرید کنه

اونم میخواد من برم سرکار تا دیگه کلا خرج منو نده ، مگه میشه آدم تو حسابش،۳۰میلیون باشه ولی یه تومن ن ...

اینجوری هم ک نمیشه 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌