2777
2789
عنوان

چرا ازدواج میکنید و بعد غر غر و گریه و زاری میکنید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 30 پست
حالا خودتهم بعد ازدواج کلی غرغر میکنی در ضمن زوج های اینستایی واقعا لوس و چندشن

گل گفتی 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😑 ارزوت این کج و کوله ها و داغوناست؟!!!

خوب اونا اکر خوب بودن که بقول تو ازشون جدا نمیشدن

تنهایی بهت فشار آورده ها

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

شما حق نداری کسی رو شماتت کنی

ازدواج یه هندونه ی دربسته اس

تا با کسی نری زیر یه سقف نمیدونی چجور ادمیه

هیچ آدمی هم برای بدبخت شدن ازدواج نمیکنه

ازدواج میکنن بعد طرف مقابلشون عوض میشه ک اینا شاکی میشن

حالا شما هم ایشالا ی شوهری گیرت بیاد ببینی شوهر کردن ی چیز عادیه آپولو هوا کردن نیس ک انقدر برات دست نیافتنی و عجیبه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تنهایی و بی‌شوهری یه درد شوهر بد هزار درد  هیچوقت اینو از خدا نخواه گلم

مثل این میمونه که خودت غذا بخوری بعدش بخاطر اینکه غذا زیاد خوردی 

یا غذای ناسالم خوردی 

یا درد شکم و نفخ گرفتی 

به ادمهایی گرسنه بگی 

غذا خوب نیست.....

هعییی

خیلی معذرت می‌خوام حالا ما خر بودیم تو دیگه چرا؟؟چرا میخوای خودتو گرفتار کنی چرا نمی‌خوای از زندگیت لذت ببری و مسافرت بری و خوش بگذرونی بابا شوهر اون خوب خوبشو خوشبو ازت میگیره و همیشه باید هر چی اون گفت و تو بگی چشممممم و تو قیس نکشی

برو خوش باش و فیتیله شوهر و از مغزت بکش بیرون