2777
2789
عنوان

درس نخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 46 پست

یه جلسه برو مشاوره حالا یا تحصیلی یا هرچی

حیفه بعدا حسرتشو میخوری و کلی خودتو سرزنش میکنی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نخون تهش اینطور میشه  که به اهدافت نرسیدی و باید موفقیت دیگران ببینی یهو به خودت میای سنت هم ...

میخام میمیرم براش ولی واقعا انگار کتابو بخونم همونجا میمیرم سر این اتفاقی که داره برام میفته هم کلی اشکم دراومده ولی آخرش باز هیچی نشده

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

من ۴۰۱ کنکور دادم 

دقیقا از ۱۵ فروردین شروع کردم روزی ۱۲ ساعت 

رشتمم انسانی بود 

واقعا واقعا صفر بودم چون ۳ سال دبیرستان مدرسه نرفتم 

رتبه م شد ۹۵۰ منطقه

روانشناسی دانشگاه شیراز در اومدم .. تهرانم در میومدم 

اما خب ازدواج کردم و نرفتم

اگه کارنامه هم میخوای واسه اثبات من رفتم خونم می‌فرستم بهت 

من سال گذشته...هم روزه گرفتم ..هم روزی ۱۲ ساعت درس خوندم... دخترِ خوب...زندگی برات صبر نمیکنه...تو ...

خوش به حالت ای کاش منم اینجور بودم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10827317/مشاوره-تحصیلی-رایگان

همه نوشتن: منم😂

چیزایی که نوشتم تو این تاپیک شاید کمک کنن

یه نفر نوشته بودن انگیزه ندارم جواب هایی که نوشتم رو بخونید شاید موثر باشن

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️
یه جلسه برو مشاوره حالا یا تحصیلی یا هرچی حیفه بعدا حسرتشو میخوری و کلی خودتو سرزنش میکنی

آره فکر کنم باید اینکار رو بکنم

یه کاغذ بزار زیر دستت هرچی میاد تو ذهنت بنویس و بگو بعدن بهش فک میکنم. 

هیچی هیچی به ذهنم نمیاد موقع درس خوندن

من ۴۰۱ کنکور دادم  دقیقا از ۱۵ فروردین شروع کردم روزی ۱۲ ساعت  رشتمم انسانی بود  و ...

نوش جونت عزیزم 

ولی من قراره یه آزمون مهمتر از کنکور بدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10827317/مشاوره-تحصیلی-رایگان همه نوشتن: منم😂 چیزایی ک ...

مرسی ازتون

میخام میمیرم براش ولی واقعا انگار کتابو بخونم همونجا میمیرم سر این اتفاقی که داره برام میفته هم کلی ...

میدون منم مثل خودت بودم جوری که شش ماه از وقتم رفت ولی دوستم پزشکی میخونه بهم گفت تو خودت نمیخوای وگرنه اگه بخوای این حرفا بهونه تو نسبت به آینده ات مسئول هستی و باید درست بخونی و اصل اجبار رعایت نمیکنی کسی که نسبت به آینده اش مسئول باید درس بخونه مجبور وگرنه کیه که از استراحت و تفریح بدش بیاد ولی آدمای موفق که به اینجا رسیدن مثل دوستم هم تلاش کرده هم تفریح الان دون دانشجو پزشکی ولی من فقط گذاشتم زمانم بره برای همین میگم اگه نخونی بیاد موفقیت دیگران تماشا کنی

تو میتونی ❣️