2777
2789
عنوان

درس نخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا خسته ای ... چند روز به خودت استراحت بده و خوش بگذرون و اصلا به درس فکر نکن بعد دوباره با قدر ...

این کار رو هم کردم ولی فایده نداره

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

با اجازه استارترhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10844140/ختم-313-دعای-فرج-هدیه-به-صاحب-الزمان-عج?page=1

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

خب نخون تهش اینطور میشه  که به اهدافت نرسیدی و باید موفقیت دیگران ببینی یهو به خودت میای سنت هم رفته بالا حالا قدر امکانات ندون میدونی تو خودت نمیخوای موفق بشی وگرنه تا الان درست خونده بودی 

تو میتونی ❣️
چه وضعتونه خجالت بکشین پاشین درس بخونین چیزی تا کنکور نمونده  من حوصله ندارم و اینارو بندازین د ...

خیلی عذاب وجدان دارم ولی اصلا کتاب خوندن برام حکم مرگ داره 

یکیم من کنکور ندارم آزمون مهمتر دارم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
منم دقیقا همینم چه رسته ای هستی؟

حقوق

من سال گذشته...هم روزه گرفتم ..هم روزی ۱۲ ساعت درس خوندم...

دخترِ خوب...زندگی برات صبر نمیکنه...تو باید خودت بدوئی دنبال آرزوهات...مبادا فردا روزی حسرت امروزتو بخوری و بگی ای کاش یه صفحه بیشتر خونده بودم :)

ولی عوضش حس آهنگ گوش کردن و کارای دیگه هست😂🤦

آرع آفرین خوب گفتی