2777
2789
عنوان

درس نخوندن

1205 بازدید | 46 پست

نمیدونم چم شده اصلا حوصله درس خوندن ندارم 

با اینکه همه چی برام محیا هست از برنامه ریزی درست و کتاب و محیط آرومو هر چیزی که برای درس خوندن نیازه 

هدف دارم انگیزه دارم به هدفم که فکر میکنم پا میشم میشینم کتابو میزارم جلوم که بخونم حوصلم نمیکشه که بخونمش

حتی میرم کتابخونه میشینم ولی اصلا نمیتونم درس بخونم 

هی به خودم میگم حداقل یه صفحه بخونم فقط یه صفحه امروز بخون باز نمیشه 

حاضرم بمیرم ولی درس نخونم از یه طرف هم آزمون مهمی دارم و باید بخونم 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

منم

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔

منم کنکور دارم و تنبلی میکنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا خسته ای ... چند روز به خودت استراحت بده و خوش بگذرون و اصلا به درس فکر نکن بعد دوباره با قدرت شروع کن 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️