فردا امتحان خیلی مهم دارم حال ندارم درس بخونم انگار از درس زده شدم همیشه تا آخر امتحان میشستم مینوشتم الان اصلا حس ندارم سوالارو جواب بدم این همه حس مزخرف و تنبلی خیلی مزخرفه یکم انگیزه میدید بهم؟
I'm just tired آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
من خودم مشکل دوپامین دارم ولی برو فیلم انگیزشی ببین
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم مشکل دوپامین دارم ولی برو فیلم انگیزشی ببین
افاقه نکرد میدونی چند تا شکست پی در پی خوردم که دیگه اصلا توان تلاش ندارم ربطی به انگیزه نداره انگار دیگه خودم نمیخوام با اینکه امسال خیلی مهمه ولی دارم از دستش میدم
I'm just tired آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
افاقه نکرد میدونی چند تا شکست پی در پی خوردم که دیگه اصلا توان تلاش ندارم ربطی به انگیزه نداره انگا ...
رشتت چیه و سال چندمی
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
قرص آهن و مخصوصا ویتامین دی یه مدت بخور میبینی خیلی با انرژی هستی