2777
2789

من ۱۱سال کارکرد دارم می تونم خودمو بازخرید کنم ؟ مثلا با حقوق ۱۱ روز ؟‌ 

بازنشستگی زنها الان چند ساله ؟ ۲۵ ؟؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

خانومها ۵۵سال سن و ۲۰سال سابقه که اگر سن ۵۵باشه اما سابقه زیر ۲۰میتوتی به نسبت سنوات یعنی ۱۱روز حقوق بگیری یعنی ۱۱ روز حقوق

بجای ۳۰روز 

۴۵سال سن و ۳۰سال سابقه برای نوع بعد و

اگر بیمه اجباری باشه قانون کاری یعنی و کارفرما داشته باشی در اخرین محل کار... سن ۴۲و سابقه۲۰

یکی هم زنان بخش دولتی هست که فرق داره ولی الان ۲۵سال سابقه بدون شرط سنی 

و بازخریدم کلا نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بیمه زنان خانه دار نمیریزین؟ خانما ۲۰ سالم میتونن بازنشسته بشن

همون بیمه ی زنان خانه دار میریزم

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
خانومها ۵۵سال سن و ۲۰سال سابقه که اگر سن ۵۵باشه اما سابقه زیر ۲۰میتوتی به نسبت سنوات یعنی ۱۱روز حقوق ...

ببینید من قبلا بیمه اجباری بودم بعد که از سرکار در اومدم خودم بیمه ی زنان خانه دار ریختم.  الان ۳۳ سالمه.  میتونم ۴ ساله دیگه که ۱۵ سال بیمه داشتم درخواست بازخرید بدم با حقوق ۱۵ روز و بازنشست بشم ؟؟

ببینید من قبلا بیمه اجباری بودم بعد که از سرکار در اومدم خودم بیمه ی زنان خانه دار ریختم.  الان ...

نه عزیزم قانونی برای شما وجود نداره تا وقنی زیر ۵۵سالتونه مگر اینکه اخرین بیمتون رو اجباری کنید (مجموع ۲۰سال سابقه اجباریه) و به ۴۲سال تمام هم سن برسید 

نه عزیزم قانونی برای شما وجود نداره تا وقنی زیر ۵۵سالتونه مگر اینکه اخرین بیمتون رو اجباری کنید (مجم ...

ممنونم عزیزم

خانومها ۵۵سال سن و ۲۰سال سابقه که اگر سن ۵۵باشه اما سابقه زیر ۲۰میتوتی به نسبت سنوات یعنی ۱۱روز حقوق ...

سلام بزرگوار -شما مطمئن هستید خانومها  که با 42 سال دارن و 20 سال بیمه اجباری می شه می توانن بازنشست بشن ؟

سوال دوم اینکه اگر 18 ماه در این بین بیمه بیکاری گرفته باشن بازم با 42 سال و 20سال بیمه اجباری بازنشست می توانن بشه منظورم 20 سالشون با اون یک سال و نیم بیمه بیکاری بشه 20 سال -خیلی ممنونم اگر جواب بدید

عزیز کم  ممنونم زودتر با پاهای کوچیکت امدي به زندگی مون 
سلام بزرگوار -شما مطمئن هستید خانومها که با 42 سال دارن و 20 سال بیمه اجباری می شه می توانن بازنشست ...

سلام بیمه بیکاری هم در زمره سوابق بیمه اجباری محسوب میشه 

قانون زنان کارگر ۴۲ سال سن ۲۰ سال سابقه پابرجاست و صرفا سوابق منتهی به بازنشستگی اجباری باشه کفایت می کنه که بیمه بیکاری حتی آخرش هم میتونه باشه و مورد قبوله  اما کامنت من مال دوسال پیش هست سال گذشته برنامه هفتم پیشرفت که ماده ۲۹ اون افزایش سابقه رو شامل میشه ابلاغ شد و بنابر این کسی که تو مرداد ۱۴۰۳ بیست سال سابقه یا ۴۲ سال سن رو نداشته مشمول اون افزایش سابقه خواهد شد یک بخشنامه ای رو هم جدیدا ابلاغ کرد تامین اجتماعی برای افزایشات این ماده جدولی داره میتونید راحت حساب کنید چند ماه به سابقه بیست سال هر فردی برای بازنشستگی اضافه شده اگرم نتونستید شرایط دقیق سن و سابقه رو بفرمایید من براتون حساب می کنم