2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی بیهودس اههه

176 بازدید | 22 پست

خسته شدم، اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم همش دراز کشیدم یه گوشه از خونه، نه درسمو میخونم، نه ورزش میکنم، نه فیلم میبینم نه کتاب میخونم، نه کارای خونه

اینقد دراز کشیدم گیج شدم دیگه ، از خودم خوشم نمیاد 

امروز یه ربع رفتم تو حیاط زیر افتاب نشستم، الانم زنگ زدم به دوستم ۱۰ دقیقه ای صحبت کردم، یکم بهتر شدم باز، ولی در کل خیلی زندگیم بیهوده و الکی شده

چیکار کنم؟ اصلا چرا من اینطوری شدم؟؟؟ 

انگیزه اتو از دست دادی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

استار عزیزدلم واسه شادی و سلامتیت حمد خوندم ❤️❤️

ممنون می‌شم تاپیک آخریم ک باز هست نظرتون رو بگید لطفااااااااا خیلیییییییییییییی مهمه واسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

استارتر جان اگر راضی نیستی بگو پاک کنم پیامَم

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استار عزیزدلم واسه شادی و سلامتیت حمد خوندم ❤️❤️ ممنون می‌شم تاپیک آخریم ک باز هست نظرتون رو بگید ل ...

خیلی ممنون عزیزم، مشکلی نیست، انشالله مشکلت حل میشه

دوستامو میبینم کلی درس میخونن فعالیت دارن اعصابم خورد میشه، قبلا اینقد علاف و مفت خور نبودم بخدا

منم مثه توام

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره