2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهرم رو مخمن

679 بازدید | 22 پست

دارم درس میخونم واسه ارشد مادر شوهرم توقع داره کممش کنم اما ن هردیقه صدام میزنه بیا این کارو کن اون کارو کن بهش گفتم درس دارم نمیتونم اخم تخمش رفت تو هم بعد دخترش بچه کوچیک داره کارمنده ب من میگه هی برو بهش سر بزن اگه کثیف کاری کرد بشورش منم گفتم باشه ولی نرفتم دگه چیزی نگفت تو ی خونه زندگی کردن همین مکافاتو هم داره جاری های دیگه خودشون شیرین میکنن تا میان هر کاری میکنن ولی شخصیت من اینجوری نیست چی کار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه چ سخته 

هیچی بشین درس ات بخون و بهشون محل نده

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊

تو یک خونه بودن اینجوریه حالا ما تو یک ساختمونیم یعنی خ‌نه هامون جداست ولی هر وقت بخواد مهمون بیاد مجبوری باید کمک کنم  

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
تو یک خونه بودن اینجوریه حالا ما تو یک ساختمونیم یعنی خ‌نه هامون جداست ولی هر وقت بخواد مهمون بیاد م ...

ارع خیلی سخته تازه جاریهام ب من میگن تو کارکن نیستی اونا تا کمر دولا میشن واسشون 

ارع خیلی سخته تازه جاریهام ب من میگن تو کارکن نیستی اونا تا کمر دولا میشن واسشون 

حالا خدارو شکر من جاری ندارم   

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
همین کارو کردم ولی شوهرم نمیدونه 

شما کاری که میدونی درسته انجام بده

اگه همسرت پشتیبان خانوادشه و چیزی بگی طلبکار میشی بهتره نگی ولی اگه اینطور نیس و طرفدارته بگو تمرکز میخام تا زمان کنکورم بعدش حاضرم هر کمکی خواستن انجام بدم (اینم الکی بگو😉)