2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهرم رو مخمن

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کاری که میدونی درسته انجام بده اگه همسرت پشتیبان خانوادشه و چیزی بگی طلبکار میشی بهتره نگی ولی ...

اره پشتیبانم نیست قبلا اعتراض میکردم دعوا میکردیم حسابی ولی الان اعتراض نمیکنم حرفمو ب خودشون میزنم بااهاشون سرد رفتار میکنم ک بدونن من شخصیتم فرق داره 

[QUOTE=285479983]تو یک خونه مشترک زندگی میکنید یا واحد‌های جدا 😮 اگه مشترک هستید که متاسفانه ، کاره ...

پس سعی کن زندگیتو بکنی . زیاد نرو اونور که بخوان ازت کار بکش. شما زندگیت مستقله و اونا باید درک کنن. 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بچه خواهرشوهرت به توچه خودش میره سرکار می‌فرسته مادرش نگهداره اون اگه نمیتونه مامان بچه غلط میکنه بره سرکار و بچش و بندازه سر بقیه

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

پس سعی کن زندگیتو بکنی . زیاد نرو اونور که بخوان ازت کار بکش. شما زندگیت مستقله و اونا باید درک کنن. ...

همین ک درک ندارن عذابم میده شوهرمم مثل خودشونه اگه برم سر کار دیگه میتونم مستقل بشم

بچه خواهرشوهرت به توچه خودش میره سرکار می‌فرسته مادرش نگهداره اون اگه نمیتونه مامان بچه غلط میکنه بر ...

نمیدونم والا وقتی بچه من کوچیک بود دست بهش نمیردن الان نمیدونم چرا توقع از من دارن

اره پشتیبانم نیست قبلا اعتراض میکردم دعوا میکردیم حسابی ولی الان اعتراض نمیکنم حرفمو ب خودشون میزنم ...

خوب کاری می کنی

پس بیخیال شوهر به روندت ادامه بده

حرفاشون و خودشونو کلن نادیده بگیر