2777
2789
عنوان

عشق و وابستگی بعد از ازدواج

332 بازدید | 19 پست

بچه ها خیلی برام مهمه نظرتون 

خواهش می کنم با دقت جواب بدید 

به همین سوالم

من تو گذشته عاشق یه پسری بودم سال ها 

و خودش رابطمون رو خراب کرد و رفت 

منم بعد رفتنش خیلی سختی ها کشیدم

پیش مشاور رفتم

هرررررکاری کردم که فراموشش کنم 

و احساسم بهش خیلی کم شده بود و دیگه عاشقش نبودم 

حالا برگشته و میگه هیشکی شبیه تو نبود و نتونستم ازت دل بکنم

بهم پیشنهاد ازدواج داده 

منم دیگه عاشقش نیستم هر چند یکم دوسش دارم 

و من نگرانم که اگه شرط هامو قبول کنه و با هم ازدواج کنیم دیگه هیچوقت عشق تو زندگیمون نباشه

فرض رو بر این بگیرید که اون واقعا راست گفته که دوسم داره 

و نگید که نباید بهش برگردی دوباره و..... اینا 

اگه اون واقعا دوسم داشته باشه 

و با هم ازدواج کنیم

عاشقش می شم دوباره؟

تجربه ای دارید در این باره؟

شده عاشق یکی نباشید بعد ازدواج عاشقش شید؟

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزعکسشو دیدم ک طرف بعد ازدواج عشق واقعی رو تجربه میکنه البته پسره بیشتر میخاستش از اول

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 

به نظرم الان و با احساسی که نسبت بهش داری باید خیلی بیشتر دقت کنی. حتما نیازه که زمان بیشتری رو با هم بگذرونید تا ببینی آیا می تونی حست رو نسبت بهش درست کنی یا نه. سریع تصمیم نگیر 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

سلام این دیگه بستگی ب خودتون داره ...چندسال رفته برگشته اون حس بهش داری یا نداری ..اینو باید خودت روشن کنی ...آیا دوباره این آقا وسط راه نمیره راهش یکی ک ی بار رفته امکانش هست دوباره بره ....اینو در نظر بگیر 

زندگی زود گذر است ....اما تو زندگی کن ...تا توان داری..خوب باش ...بدون دروغ ..بدون کلک ...

اره عاشقش میشی 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

امان‌ از عشق 

یاد خودم افتادم مهر ماه پارسال نامزدیم‌ با کسی که عاشقش بودم بهم خورد جون کندم تا تونستم یکم خودمو آروم کنم هنوزم که هنوزه غمگینم. استارتر میفهممت که چه زجری کشیدی تا تونستی با نبودش کنار بیای

چقدر طول کشید تا تونستی آروم بشی ؟ من بعد ۷ ماه هنوزم بی قراری میکنم

امان‌ از عشق  یاد خودم افتادم مهر ماه پارسال نامزدیم‌ با کسی که عاشقش بودم بهم خورد جون کندم ت ...

۱ سال و نیم.....

شب و روزش جهنم بود

به خدا کلی تن دادم به همه کاری 

کلی گریه کردم

چند بار تا دم خودکشی رفتم

تقریبا اون من قبلی رو کشتم تا تونستم فراموشش کنم و دیگه بهش حس نداشته باشم

می دونی چیه 

تو این دنیا از هرچی دل بکنی بهت بر می گرده💔💔

وقتی که دیگه نمی خوایش.....

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"