2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا یکیشون امروز درخواست داده بود.

البته با اسم آقا بود.

اخه دوستی تو نی نی سایت به چه دردتون میخوره؟

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

به منم پیام داده بودن با نام کاربری زن

بعدش میگفت باهم آشنا بشیم و اینا

فهمیدم ، لغو کردم😑

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

دمت گرم که اشاره کردی آفرین....

بلکه خجالت بکشن و شایدم مرد نباشن با احترام به زن

نمیگم زن هستن ولی سنگ جای خودش سنگین هست.....

زنده باشی دختر

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

با اقایونی که قصدشون مخ زنی و دوستی کاری ندارم ...
ولی چرا با بقیه اشون اینطوری رفتار میکنید خب اونا هم مشکل دارن اینجا ام یه سایت عمومی شاید توی این سایت هم نوع های خودشون باشن و بهشون کمک کنن شماها انقدر گارد میگیرید که بعضیا نمیتونن مشکلاتشون رو بیان کنن

پ.ن :من خانومم و از سال 99عضو بودم و کاربریم ترکید 

دختر رها❤

ولی من همچنان با بودن آقویون به کلی تو این سایت مشکل دارم دقیقا خودشون هم نمیدونن هدفشون چیه 😑

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اینا تو زندگی واقعیشون اگر گوشیشونو نگاه کنی حتما یه عکس با آرایش زنونه پیدا میکنی🙃

شک نکن....متاسفانه البته

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مشخص بود،،، چقدم ناشي بود😂حوصله ندارم ايديشو بذارم و دعوا

آخه شاید به دیگران هم درخواست داد بده نی نی یار تعلیق کنه

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
با اقایونی که قصدشون مخ زنی و دوستی کاری ندارم ... ولی چرا با بقیه اشون اینطوری رفتار میکنید خب اونا ...

عزيزم سايت عموميه… عضو شن استفاده كنن نوش جانشون؛ ولي با اسم دختر واقعا حركت چيپيه بيان به خيال خودشون استفاده كنن… واقعا هضمشم سخته اينا هنوز نسلشون منقرض نشده