2777
2789
عنوان

خاطره دوران عقد

6373 بازدید | 30 پست

حالا که حامله نبودم و پریود شدم

بیاین خاطره دوران عقدم بگم😁

اونایی که دلستان زندگیم خوندن بهتر می تونن ارتباط بگیرن با خاطرم🤭

ما بعد عقد پدرم به دلایلی که تو داستانم هست و طولانیه مارو راحت گذاشته بود یعنی به شوهرم

کاری نداشت که کی بیاد و کی بره...

شوهرم ۳۰ بود و من ۱۹

سه ماهم بیشتر تو عقد نبودیم

شوهرم شرط کرده بود که باز اینم دلیلش تو داستانم بود..‌

اون زمان شوهرم یه پروژه برقکاری یه سخاتمون ورمیداره که ۱۲۰ کیلومتر با خودمون و شهرمون فاصله داشت...

این من با خودش برد چندروز بعد عقد...

گفت نمی تونم بزارم جدا بمونه ازم بدین ببرمش🤣🤣

بابام بنده خدا چیزی نگفت 

گفت چشم فقط کجا می خوای ببریش سر ساختمون نیمه کاره؟🤔🙄

شوهرمم گفت نه می برمش خونه یکی از دوستام که مجرده اون می فرستم خونه ننه باباش 

من و زنمم بریم خونه اون(دوستش همسن خودش بود ۳۱ بود فک کنم حالا مهم نیست)

بابا گفت برید

رفتم دو سه روزبودیم و من گفتم می خوام برگردم کنکور داشتم و اینا(یه سال عقب افتادم از مدرسه)

گفت می برمت من اورد گذاشت خونمون رفت..

شبش زنگ زد که تو رام دارم برمی گردم...

گفتم چرا؟.

گفت:میترسم بابات باز یه گندی بزنه من نباشم😑

اومد دوباره مارو ورداشت برد😏😑

هی می رفتیم و می اومدیم تا ساختمون تموم شد

شوهرمم شب خونه ما می خوابید صبحانه ناهار شام ام خونمون بود

همیشه بود 

بابام میگفت:ادم هرجا رو سرمیچرخونه تو اشپزخونه حموم دستشویی مسعود اونجاس🤣🤣

با اینکه تا خونشون ۳۰ ثانیه راه بود😑

بابام دید نمیشه که

گفت بیا ببرش دیگه دوماهم نشد عقد موندیم رفتیم سر خونه زندگیمون😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باحال نبود اسی

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

خوبه🤣

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

ما عقد بودیم تولدم بود شوهرم اومد مثلا سوپرایزم کنه زنگ زد زد به یه بهانه دعوا کرد که بعد من ناراحت شم و این بگه بیا سر کوچه کادو  بهم بده.ولی دیگه به اون مرحله نرسید مامانم دید داره با من تلفنی بحث میکنه گوشی رو گرفت و سیر دلش شستش ...تا چند روز باش قهر بودم