2777
2789
عنوان

چکار کنیم بچه باایمان بزرگ شه؟

207 بازدید | 19 پست

سلام خانما من یه دختر حدودا چهارساله دارم

خیلی دوست دارم هم دخترم هم اگر بچه دیگه ای در آینده داشته باشم باایمان واقعی به اسلام بزرگ شن و کلا رفتار و کاراشون مثه یه مسلمون واقعی باشه نه که فقط نماز بخونن

چکار کنم علاقه مند بشن به اسلام و پیامبر و وقتی نوجوون و جوون شدن تحت تاثیر بقیه از دین برنگردن؟ 

همه کاری کردم از کلاسای قرآن انیمیشنا و کتابای قرآنی با داستان و شعرو اینجور چیزا و با هیئت و زیارت ولی میترسم کم کاری کرده باشم

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه از رفتار پدر و مادرش خوب و بدو میشناسه شما اگه نماز بخونی جلوش و لز اهل بیت و اینا حرف بزنی و کلا کارایی ک نشون بده مامانش و باباش حد و مرز رعایت میکنن و ارزش قایلن برا خدا و اهل بیت بچم یاد میگیره ولی اگه برعکسشم باشه بازم از شما یاد میگیره

امام رضا عاشقتم💜
باشه ولی سعی کن اول بچت انسانیت رو یاد بگیرم  از نظر من کاملترین دین همینه☺

درسته ولی اگه مسلمون واقعی باشه انسانیتم یاد میگیره وقتی دروغ نگه تهمت نزنه غیبت نکنه با بقیه خوب باشه و حق کسیو نخوره نمیخوام مسلمون نما باشه

قطعا خودتون خانم فرزانه ای هستید ک چنین دغدغه ای دارید 

بنظر من وقتی یک انسان واقعی تربیت کنیم قطعا انسان خوب و با ایمانی خواهد شد و در قلب و ذهنش تمام خوبی ها جوانه میزنه 

باشه ولی سعی کن اول بچت انسانیت رو یاد بگیرم  از نظر من کاملترین دین همینه☺

بچه ایی ک از خدا و اهل بیت بترسه قطعا بو از انسانیتم میبره خیلی کارارو نمیکنه چون از خدا حساب میبره

امام رضا عاشقتم💜

من و پدرش همه کاری میکنیم که با اسلام و قرآن بزرگ شه ولی بزرگترین ترسم اینه که وقتی بزرگ شد از اسلام برگرده مثل هزاران نفری که میبینید