2777
2789

من پارسال چند دونه کک و مک داشت صورتم حالا امسال دونه دونه بیشت میشن چیکار کنم 😭😭

کرم روشن کننده خوبه؟

چطور از بین میرن 

و اینکه پوستم خشکه میترسم ک چروک شه زود اخه پیشونیم گاهی فک میکنم خط افتاده و محو میشه 

۱۹سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۹ سالمه چندتا دارم ولی از موقعی که هرروز ضدآفتاب میزنم دیگه کک نمیزنم البته اون قبلیا مونده باید لیزر کنی

اگه میخوای بیشتر نشه لایه بردار و اسکراب و ضدآفتاب

از ضدآفتاب هرروز استفاده کن حتی تو خونه

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

همیشه کرم میزنم شب و روز 

کرم روشن کننده

پن روشن کننده

ضد آفتاب

مرطوب کننده

کرم لایه بردار 

کرم دور چشم 

پچ 

روغن برای ابرو و مژه م 

سرم داشتم قبلاً دیگه نخریدم 

اسکراب و ماسک داشتم تموم شد دیگه نگرفتم 

میسلار واتر واجبه همیشه میزنم

همیشه کرم میزنم شب و روز  کرم روشن کننده پن روشن کننده ضد آفتاب مرطوب کننده کرم لایه بردار ...

من یه ضد آفتاب میزنم 

شوینده دارم 

ماسک ورقه ای هم اعتمادی ندارم اخه بار دوم ک استفاده کردم جوش زدم چندتا

من تا حالا اسکراب استفاده نکردم ماسک وقه ای هات چطورن من استفاده کردم جوش زدم😫

اسکراب لایه برداری انجام میده خوبه

همین ماسک ورقه ای ایمجیز هلو و ماسک طلا و بایوآکوا

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن