2777
2789
من آره امسال شرکت کردم قراره دیپلم انسانی بگیرم ولی اگه نگیری هم کنکور میشه داد ولی اون چهل درصد سوا ...

سوابق چه سال هاییو تو کنکور حساب میکنن؟؟ میشه راهنماییم کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیای باهم درس بخونیم 

ارههه از خدامه 

فقط پایه باشیم و هدفمند 

میدونی گلم برای ماها ک از درس فاصله داشتیم شروع خبلییی سخته نباید خودمون و خسته کنیم 

الان دقیقه ۸۱ روز مونده ب کنکور 

ما ۷۵ روز و روری ۸ ،۹ ساعت بخونیم خوشبحالمون میشع 

ولی در نظر داشته باش مثل بقبه بچه هایی ک از مهر و تابستون شروع کردن نمیتونیم کل مطالب و بخونیم

[QUOTE=285457506]تا ۳۱ فروردین مهلت داره گلم  حوصله نداشتم اولها الانم حوصلمم کمه ولی از اول بهتر شدم  یک ...[/QUOTE

مرسی عزیزم

اگه گروه زدین منم اد کنین بعدم ترمیم‌ معدل از دروس اختصاصی امتحان میگیرن یا عمومی هارو هم امتحان میگیرن ؟؟؟ 

سوابق سال دوازدهم

من دهم یازدهمو ترکوندم اینقد درس خوندم وای دوازدهم ول کردم حالا شانس من فقط دوازدهم حساب میکنن 

ترمیم معدل دروس عمومی رو هم امتحان میگیرن یا نه ؟؟ 

[QUOTE=285457506]تا ۳۱ فروردین مهلت داره گلم  حوصله نداشتم اولها الانم حوصلمم کمه ولی از اول به ...

من ک رشتم تحربی بوده باید فقط تخصصی ها رو امتحان بدم 

فلسفه / تاریخ / جغرافی/ جامعه شناسی/ ریاضی و امار/ عربی /و یک درس دیگه ک الان یادم نمیاد

فراموش ننکنی تا ۳۱ فرودین بیشتر وقت نداری

ارههه از خدامه  فقط پایه باشیم و هدفمند  میدونی گلم برای ماها ک از درس فاصله داشتیم شروع ...

منم از خدامه اینطوری عااالیه منم هدفمندم فقط اینکه تنهام حوصلم سر میره و فراموش میکنم هدفامو

من پایه از همین امروز شروع کنیم بخونیم 

منم از خدامه اینطوری عااالیه منم هدفمندم فقط اینکه تنهام حوصلم سر میره و فراموش میکنم هدفامو من پای ...

اره از امروز با روزی ۳ ساعت شروع کن 

فردا ۴ ساعتش کن 

پس فردا ۶ ساعتش کن تا به ۸ ،۹ ساعت برسی 

موفق و موید باشی گل