2777
2789
عنوان

پاترهدا بیان

71 بازدید | 13 پست

نمیخوام سریال هری پاتر رو درست کنن

واقعا مسخره س نمیتونم تصور کنم یکی دیگه بجای دنیل روپرت تام اما و... نقششونو بازی کنه

هرچقدرم سریالش خوب باشه به پای فیلمش نمبرسه 

اونا بازیگرای اصلین بدتر از هرچیزی اینه که احتمالا هرماینی سیاه پوست باشه نژادپرستی نمیکنما فقط به اما عادت دارم 

تمام بک گراند گوشیم عکس اوناس اونوقت جی کی رولینگ میخواد عوضشون کنه 

پس هری پاتر و فرزند نفرین شده چی؟ هنوز اونو نساختین

اصن نمیتونم هرماینی رو سیاه پوست تصور کنم

من اصلا فیلماشو ندیدم

یه پاترهد واقعی طرفداره کتابه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی؟ من هم کتابشو خوندم هم فیلمشو دیدم ربطی نداره ک

جدی میگم 

کتاب کجا و فیلم کجا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شوخی میکنی؟  تموم ذهنیت ما با همون شخصیتای فیلماش شکل گرفته. بخوان ادماشو عوض کنن حس میکنم قاب ...

نه بخدا 

خودمم خیلی عصبانیم از این موضوع

دارن قشنگ احساسات و افکار مارو خراب میکنن با این کارشون😭😭