من ناخونام زود زود میشکنه مثلا هنوز اونقدر بلند نشده که بتونم بگیرم روی انگشتم میشکنه ریش ریش میشه لایه لایه میشه،راهکار بدید چیکار کنم میخوام خوشگل باشن اگه بدونید چه طوری میشه دستام وقتی ناخونام اینطورین
خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمیخواهد خدا باشد *نمیخواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمیخواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدش ناخوناتو هر روز چند دقیقه بزار تو ابلیمو و از پد های تقویتی استفاده کن
مثل پد روغن نارگیل و اینچیزا
زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :) بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت... / کف بینی میکنم نفری 30 خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
محلول تحریک رشد ناخن هیدرودرم خوبه؟کسی استفاده کرده؟
خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمیخواهد خدا باشد *نمیخواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمیخواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟
از منم بلند میشدن کار میکردم باهاشون میشکستن کاشتم راحت شدم بکار دیگ نمیشکنه قشنگم هست🚶♀️
وای از این مامان قشنگم😂
لمینت ناخن کاشت یا ژلیش فکر کنم خوب باشه ولی مادر من کلا با آرایشگاه مشکل داره خودکفاست😂رنگ وکس همه چیزو تو خونه انجام میده برا خودش😂
ببخشید یه چیزی رو یادم رفت بگم این تاپیک از زبان خواهرمه اون ۱۴ سالشه کارهایی مثل ژلیش و کاشت نمیتونه بکنه متاسفانه