2777
2789
اره منم همینم همیشه راهنمایی اگه از دستم بربیاد و اطلاعاتی راجع بهش داشته باشم انجام میدم ولی خیلی د ...

قبول دارم

ببین من چیز غیر قابل باور ندیدم

زندگی مثل زندگی ایشون رو از نزدیک دیدم

ببین گل یه سری هم چون درک یه سری مشکلات براشون سخته میگن طرف دروغ میگه

من میگم اگه من تو یه تاپیکی احتمال دادم که استارتر داره دروغ میگه حق ندارم گزارش بزنم

این نظر منه نباید تحمیل کنم

قبول دارم ببین من چیز غیر قابل باور ندیدم زندگی مثل زندگی ایشون رو از نزدیک دیدم ببین گل یه سری ه ...

اره حرفت کاملا درسته مخالف مسخره کردن و توهین و بی احترامی ام تو هر زمینه و جایی. و اینکه زندگی های عجیب غریب هم زیاده

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاری به راست و دروغ موارد مطرح در سایت ندارم من معمولا اخلاقم اینطور هست کاری مشاوره ای ازم ب ...

عزیزم چه خوب شد تونستم پیدات کنم اسم کاربری شما خیلی شبیه اون کاربری بود که بهم توهین کرد شرمنده حلالم کن عزیز 

بخدا من نمیدونم اینا رو چیکار کردم که برام تاپیک میزنن و بهم توهین میکنن

منظورم استارتراین تاپیک نیست

ول کنید ترو خدا. ۱۰ساله زندگی داغون داره،۱ شبه خویگب شدن باهم... چقدر زود باورید

وای آره دقیقا دروغ میباره از تاپیکهاش بعد ده سال یهویی شوهرش دگرگون شد 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
عزیزم چه خوب شد تونستم پیدات کنم اسم کاربری شما خیلی شبیه اون کاربری بود که بهم توهین کرد شرمنده حلا ...

خواهش میکنم

انشالله زندگی خوب و شاد و در آرامش داشته باشید🌸

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات